Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 267 (8491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Energie, culoare, muzică, dans

Filmele „Barbie” și „Oppenheimer” i-au inspirat pe elevii Colegiului Silvic „Bucovina”, la Balul Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Silvic „Bucovina” (CSB) din Câmpulung Moldovenesc a organizat vineri, 10 noiembrie, la Bucovina Grand Salon, Balul Bobocilor. Gazdele spectacolului au fost Teodora Bedrule și Alexandru Babău, elevi în clasa a XII-a. Consiliul elevilor CSB s-a ocupat de programul balului, care s-a dovedit a fi o petrecere plină energie, culoare, muzică bună, momente artistice de înaltă ținută. Tema balului a fost preluată din două filme celebre, foarte noi, „Barbie” și „Oppenheimer”, rezultând astfel „Barbenheimer”.

Programul balului, momentele artistice pregătite de elevi s-au bazat pe ideile și atmosfera din cele două filme, accentele dramatice și culorile, când roz, când gri, au fost evidente.

Dansul elevilor organizatori a reflectat perfect tema aleasă, astfel că fetele au început cu un dans plin de suspans, reprezentând filmul Oppenheimer. Au intrat apoi în scenă și băieții cu costume roz, cu un dans plin de energie, care a reușit să strângă multe aplauze și ovații din partea publicului.

 

  • Opt perechi de boboci, în concurs

Cele opt perechi de boboci care au intrat în concurs au fost costumate în personaje din cele două filme și au fost formate din: Fabiana Cotuțiu și Ionuț Borș, Izabela Mihăilă și Laur Ferari, Alexia Nisioi și Sebastian Timu, Ana Cotlet și Ionuț Popovici, Eliza Medviciuc și Cristian Popescu, Evelina Harasemciuc și Matei Misiuc, Diana Boca și Silviu Mazare, Alexandra Popescu și Robert Caplea. 

Adolescenții din clasele a IX-a au reușit să prezinte momente inedite pe scenă: dansuri contemporane, dansuri arăbești, dansuri orientale, dansuri din tradiția romilor, dansuri populare românești, scenete pline de umor, interpretări muzicale. Probele artistice s-au încheiat cu un monolog din finalul filmului Barbie, ce a transmis un mesaj de impact pentru toate femeile din lume. Muzica și costumațiile corespunzătoare au fascinat publicul și au stârnit reacții puternice din partea privitorilor.

 

  • Premiere

Probele de dans liber, de dans popular sau probele cu întrebări de logică și cultură generală au completat spectacolul și au fost puncte forte pentru juriu, care, la final, a dat verdictul. „Valsul bobocilor” a ieșit foarte bine pentru niște copii care nu sunt dansatori, impresionând prin mișcările sigure și prin eleganță. Balul s-a încheiat cu prezentarea ținutei de gală, când bobocii au strălucit, la propriu și la figurat, alături de organizatori. Ca la orice bal care se respectă, după probe diverse la care bobocii au făcut față cu brio, a urmat decernarea premiilor. Lupta a fost strânsă între boboci, însă titlul de Miss Boboc i-a revenit Evelinei Harasemciuc, iar Mister Boboc a fost ales Robert Caplea.

Evelina i-a uimit pe toți cu un dans contemporan care a umplut scena de emoție. A reușit să impresioneze juriul cu mișcările ei grațioase și sensibilitatea acestora. Robert a adus în scenă interpretarea unei „babe moderne”, dansând pe piese de diferite genuri muzicale, obținând aprecierea publicului și stârnind multe zâmbete. Podiumul a fost completat, la fete, de Alexia Nisioi, locul II, Eliza Medviciuc, locul III, iar Premiul de popularitate i-a revenit Fabianei Cotuțiu; La băieți: locul II a fost obținut de Ionuț Popovici, locul III - Sebastian Timu, Premiul de popularitate: Ionuț Borș. Seara s-a încheiat în forță, cu un concert susținut de Alex Velea. Artistul a adus bucurie și a electrizat publicul cu melodiile lui cunoscute. El a fost însoțit pe scenă de dansatorii săi, care au întreținut atmosfera și au creat, împreună cu publicul, o seară memorabilă.

 

  • Poveste care leagă suflete

Coordonatorul și spiritul întregii echipe de organizare a Balului Bobocilor a fost prof. Lidia Mîrzac, care a dovedit că, în orice condiții, dacă te implici, iubești copiii și te dăruiești unui obiectiv care aduce bucurie celorlalți, poți face lucruri minunate. Balul bobocilor la Colegiul Silvic „Bucovina” nu a fost un simplu spectacol. „S-a simțit ca o poveste care a legat sufletele celor implicați și a transmis dedicare și unitate. Este incredibil ce poate să iasă când munca, creativitatea și emoțiile aduc copiii și părinții împreună, într-o seară specială, în care s-au clădit amintiri pentru o viață. Organizatorii au ținut la fiecare detaliu, bobocii au adus cu îndrăzneală părțile cele mai frumoase ale anilor de liceu. Decența în prezentare, ingeniozitatea probelor, decorul și atmosfera au ridicat ștacheta spectacolelor de gen”, a transmis prof. Lidia Mîrzac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmele „Barbie” și „Oppenheimer” i-au inspirat pe elevii Colegiului Silvic „Bucovina”, la Balul Bobocilor.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmele „Barbie” și „Oppenheimer” i-au inspirat pe elevii Colegiului Silvic „Bucovina”, la Balul Bobocilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei