Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 267 (8491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

AUR susține că Primăria Mitocu Dragomirnei face angajări pe sistemul „prietenii, cumetrii și neamuri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele organizației AUR din Mitocu Dragomirnei, Gabriel Talpalariu, acuză conducerea primăriei din această comună că face angajări pe sistemul „prietenii, cumetrii și neamuri”. Gabriel Talpalariu susține că în această toamnă, la Primăria Mitocu Dragomirnei s-au angajat foarte rapid nu mai puțin de șase persoane, într-o perioadă în care Guvernul pledează pentru reducerea cheltuielilor la stat și pentru „strângerea curelei” în administrația publică centrală și locală. Talpalariu a arătat că pentru a putea susține financiar plata salariilor celor șase noi angajați a avut loc și o ședință de Consiliu Local în care bugetul local a fost rectificat pentru a asigura banii necesari.

Președintele AUR din comuna Mitocu Dragomirnei a precizat că toți cei șase angajați au legătură cu primarul din Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc. „Vorbim aici de Alina Huțanu, fata consilierului local PMP Viorel Doru Rodinciuc, al cărei soț este rudă cu primarul, ea fiind angajată recent ca și consilier personal al viceprimarului. Apoi, fostul consilier personal al viceprimarului, Andrei Curcă, absolvent de teologie, a fost angajat la serviciul Asistență Socială, el fiind cumătru cu primarul. De asemenea, vărul primarului, Ioan Alexiuc, a fost angajat ca șofer pe microbuzul școlar, iar în postul de șef al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, care până acum era ocupat de un voluntar și nu era plătit, a fost angajat Ciprian Florin Stan, care este și prieten cu primarul. Și nu în ultimul rând, la achiziții și stare civilă a fost angajată Alexandra Apăvăloaie, fata pădurarului din comună, iar ca asistent comunitar a fost angajată Adina Loredana Havristiuc, care este sora angajatei de la casierie”, a declarat Gabriel Talpalariu.

În final, acesta a criticat, din nou, că Primăria Mitocu Dragomirnei face cheltuieli și angajări pe „ochi frumoși”, fără a ține seama de situația economică actuală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR susține că Primăria Mitocu Dragomirnei face angajări pe sistemul „prietenii, cumetrii și neamuri”.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AUR susține că Primăria Mitocu Dragomirnei face angajări pe sistemul „prietenii, cumetrii și neamuri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei