Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 267 (8491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Asociația „Freamăt de Speranţă” a adunat 27.000 de lei în cadrul evenimentului caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”, ediția a VIII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația „Freamăt de Speranţă” a adunat 27.000 de lei în cadrul evenimentului caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”, ediția a VIII-a, desfășurat, joi, 9 noiembrie 2023, la Grădina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc (Lucian Nisioi și Larisa Francesca Nisioi).

Peste 300 de oameni au participat la un eveniment-poveste, un eveniment la care se promovează abilitatea din dizabilitate.

Președinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, Anca Crăciun, mama scriitorului Sebi Crăciun, ne-a spus că anul acest a adus în prim-plan patru tineri talentați, persoane cu dizabilități, care au demonstrat că „în fiecare dizabilitate este ascunsă o mare abilitate”.

Sebi Crăciun a recitat și încântat publicul cu poezii scrise de el. În jurul lui s-au aflat copii și tineri cu dizabilități de la Asociația Umanitară „Freamăt de Speranță”, care au cântat imnul evenimentului, scris de Sebi, linie melodică: Armin Ivan.

Alexandru Nechita, în vârstă de 21 de ani, a urcat pe scenă pentru prima dată fără cârje, a jucat, fiind independent datorită celor 46 de intervenții chirurgicale efectuate de-a lungul timpului. Un învingător. Nu au lipsit de la eveniment Alina Bianca Asavoaie, tânăra nevăzătoare care prin vocea ei caldă a făcut publicul să vadă lucruri care parcă până atunci nu existau. Anca Crăciun l-a invitat și pe Luca Ana Buga, „Copilul Asociației”, care în ultima vreme adună trofeu după trofeu din toată țara. „Luca ne-a motivat și obligat să ne propunem să adunăm și noi cei 2.600 de euro necesari intervenției chirurgicale de care are nevoie, în mai 2024”, a completatpreședinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, care le mulțumește tuturor participanților, partenerilor, invitaților, artiștilor, sponsorilor, gazdelor evenimentului, prezentatorului - poetul Sorin Poclitaru, grupurilor de copii care au evoluat pe scenă etc.

„Acest spectacol a fost organizat doar cu sprijinul sponsorului nostru, SC Albalact SRL, și al prietenilor de suflet ce au adus fructe, dulciuri, apă, sucuri, pizza și, în primul rând, multă dragoste. Partenerii noștri au considerat că cel mai mare ajutor pe care ni-l pot oferi este consolidarea temeliei pe care ne-o dorim, și anume temelia la Centrul de recuperare pe care îl vom construi. Astfel, lângă cei 6.200 de lei adunați în urma tombolei și a donațiilor din urnă, s-au mai adunat aproximativ 16.000 de lei, pentru care mulțumim Școlii <Ion Creangă> Suceava, Nastasia Butnaru, GPP nr. 2, Florica Flutur, Școala Gimnazială Berchișești, Loredana Dura, FER Suceava, FEG Fălticeni, Valentina Filip, Institutul Bucovina, Vasile Gafiuc, Grupul Vocal Dor Bucovinean - Tudorița Georgiana Baltag, psiholog Irina Anda Bodnariu etc. Pe lângă cei 50 de copii prezenți la eveniment, de la Suceava, s-a lăturat și un sponsor, SC Royal Hair SRL, ce a oferit 5.000 de lei. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și vă așteptăm cu drag la ediția viitoare”, a spus, la final, Anca Crăciun.

Prin acest proiect se dorește sensibilizarea comunității și implicarea acesteia în înțelegerea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități și adunarea de fonduri necesare proiectului „Centrul de recuperare Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația „Freamăt de Speranţă” a adunat 27.000 de lei în cadrul evenimentului caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”, ediția a VIII-a.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația „Freamăt de Speranţă” a adunat 27.000 de lei în cadrul evenimentului caritabil „Îmbrăţişări Gratuite”, ediția a VIII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei