Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 267 (8491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Italian job

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la închiderea ediției nu am prins decât meciul de deschidere de la Turneul Campionilor, cel dintre Sinner și Tsitsipas. Aseară, târziu, se va fi jucat Djokovic cu Rune, care tocmai ce s-au întâlnit și la Mastersul de la Paris. Sper să fi fost un meci de nivelul aceluia, cu set decisiv disputat până la ultimul punct. Așadar cei pomeniți mai sus formează Grupa Verde, în timp ce Alcaraz, Zverev, Medvedev și Rubliov sunt în cea Roșie (primii doi joacă azi de la 15:30, rușii în nocturnă). Revenind la meciul dintre Sinner și Tsitsipas, trebuie spus că italianul a confirmat toate așteptările, mai ales că juca acasă, la Torino, pentru prima dată calificat direct, chiar confortabil. În 2021 intrase ca rezervă, după primul meci, în locul altui italian, Berrettini, acum dispărut de pe firmament. Nu s-a descurcat rău nici atunci, l-a învins pe Hurkacz și a jucat cu calificarea pe masă împotriva lui Medvedev, pe care a pierdut-o în tie-break-ul decisiv, la 8! Dar îmi amintesc că în debutul meciului fusese copleșit de emoții, rusul jucându-se cu el pentru un 6-0 cât se poate de grăitor. Între timp, după un an 2022 de căutări, s-au schimbat multe. Sinner, de când l-a cooptat în echipă pe Darren Cahill, pur și simplu a decolat. Doar toamna asta a câștigat două turnee cu victorii la Medvedev în ambele finale, practic spărgând gheața în palmaresul direct! Iar pe parcursul turneelor de 500 de puncte de la Beijing și Viena a făcut alte victime ilustre, precum Alcaraz, Rubliov, Dimitrov, Tiafoe, Shelton. De aceea, tragerea asta la sorți poate fi o oportunitate pentru el de a sparge gheața și cu Djokovic, care îl conduce cu 3-0 la directe. Deocamdată, și-a mai ajustat palmaresul cu Tsitsipas, dar se pare că grecul a avut probleme cu spatele, deși el susține că e bine și că va juca în continuare. În fața unui Sinner parcă fără fisură, Tsitsipas nu a văzut minge de break, în schimb a cedat câte un break devreme în fiecare set, astfel că scorul a fost sec, dublu 6-4. Din păcate, Eurosport a ținut să strice sărbătoarea tenisului, tăind interviul lui Sinner încă de la primele cuvinte și neprezentând nicio statistică, nicio analiză. Doar la început l-am văzut pe Corettja cu un fel de avancronică transmisă dintr-o încăpere aparent în renovare, cu o scândură rezemată de perete! Atât s-a putut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italian job.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Italian job5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei