Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 250 (8474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Deputatul AUR Florin Pușcașu îi cere premierului să se implice personal în construcția unui nou pod rutier la Zvoriștea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu îi solicită premierului României, Marcel Ciolacu, să se implice personal pentru construcția unui nou pod rutier peste râul Siret, pe DN 29, pod care face legătura între județele Suceava și Botoșani. Florin Pușcașu i-a transmis premierului că starea avansată de degradare a podului peste Siret de la Zvoriștea „ne determină să vă solicităm personal să vă implicați în rezolvarea acestei probleme”. 

Pușcașu a precizat că la acest pod bucăți din placa de beton se desprind cu mâna, iar o expertiză tehnică a arătat că este necesară reconstrucția lui. El a precizat că podul este construit în urmă cu 90 de ani, iar în momentul de față reprezintă un real pericol pentru siguranța publică.

„Având în vedere gradul ridicat de pericol, au fost impuse anumite măsuri de siguranță: circulația pietonilor este interzisă, a fost introdusă și o restricție de tonaj, iar circulația autovehiculelor nu se realizează concomitent pe ambele benzi, iar riscul de prăbușire rămâne semnificativ de mare”, a spus deputatul AUR de Suceava. El subliniat faptul că în urma expertizelor realizate este necesară construirea unui nou pod. „Astfel, având în vedere pericolul pe care îl reprezintă acest pod, solicităm să vă implicați personal, domnule prim-ministru, în alocarea de fonduri și începerea de urgență a realizării documentației tehnice pentru un nou pod peste râul Siret. Suceava este un județ abandonat în care liderii PNL si PSD se ceartă între ei, populația este sărăcită, iar Gheorghe Flutur vine în județ doar pentru un selfie cu lucrările publice gestionate la nivel naţional”, a spus Pușcașu.

El a arătat că a transmis această solicitare către premier deoarece în județul Suceava autoritățile au o problemă cu podurile. „Ultima data când s-au ocupat de un pod în județul Suceava a durat mai bine de 10 ani și încă durează, a se vedea podul de la Milișăuți”, a precizat deputatul AUR. În final el i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să spună exact când ar putea fi dat în folosință un nou pod peste râul Siret pentru a face legătura între județele Suceava și Botoșani fără restricțiile impuse în momentul de față.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul AUR Florin Pușcașu îi cere premierului să se implice personal în construcția unui nou pod rutier la Zvoriștea.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul AUR Florin Pușcașu îi cere premierului să se implice personal în construcția unui nou pod rutier la Zvoriștea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei