Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 250 (8474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Juniorii U 18 de la LPS Suceava, a doua victorie clară în campionat. Patru băieți, cooptați în lotul național

Marţi, 24 Octombrie 2023 (16:48:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de juniori U 18 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava a obținut o victorie clară, în etapa a II-a a Campionatului Național de rugby, impunându-se cu scorul de 78-8 în deplasare, cu CSȘ Unirea Iași.

Elevii profesorilor Codrin Prorociuc și Mihai Coca au repurtat o victorie clară și în prima etapă, 63-3 cu CSȘ Tecuci.

Campionatul va fi unul destul de lung având în vedere că deocamdată se desfășoară în sistem de trei grupe geografice, însă cert este că în lotul sucevean sunt mai mulți tineri de perspectivă.

Dovadă în acest sens, patru jucători ai LPS Suceava au fost selectați în lotul național al României pentru Campionatul European U 18, care va avea loc în luna noiembrie, la Praga.

Reprezentanții LPS Suceava la lotul național sunt sportivii Andrei Donisa, Denis Savuca, Gabriel Plăcintă și Matei Bivol.

Revenind la meciul de la finele săptămânii trecute de la Iași, pentru LPS Suceava au marcat Matei Bivol 3 eseuri, Bălan 1 eseu, Croitoru 1 eseu, Rău 2 eseuri și o transformare, Alexandriuc 2 eseuri, Ioan Onea 2 eseuri, Lozniceru 1 eseu, Ucraineț 1 eseu, Coclici 3 transformări. 

”Meciul a decurs foarte bine, băieții au jucat colectiv și am reușit să dominăm în totalitate partida. Felicit băieții pentru dăruire și echipa adversă pentru fair play. Omul meciului a fost Ioan Onea, un fost elev al școlii din Putna, iar pe această cale doresc să-i mulțumesc domnului Crețean pentru buna colaborare.

Mulțumesc părinților, colegilor profesori, elevilor, presei locale și celor ce sunt alături de echipa LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud România, Expertoptic și Asociația Prietenii Rugbyului din Bucovina”, a transmis antrenorul Codrin Prorociuc.

Jucătorii din primul 15 la Iași au fost Gabriel Florea, Robert Marian Zamă, Andrei Alexandriuc, Valentin Croitoru, Andrei Romulus Rusu, Narcis Iațcu, Marius Vasile Ruscan, Alexandru Ucraineț, Narcis Vasilovici, Matei Bivol, Dragoș Rău, Ioan Onea, Alexandru Lozniceru, David Onea, Gabriel Coclici, rezerve fiind Alexandru Somfolean, Codrin Iliescu, Alexie Pitișciuc, Andrei Duțu, Mario Balan, Sebastian Hirdea, Andrei Oghiniuc, Davis Iliași, Marian Tănăsuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Juniorii U 18 de la LPS Suceava, a doua victorie clară în campionat. Patru băieți, cooptați în lotul național.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Juniorii U 18 de la LPS Suceava, a doua victorie clară în campionat. Patru băieți, cooptați în lotul național0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei