Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat judecători

Motociclistul care a fugit de poliție, fără permis și suspect de consum de droguri, arestat 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, unul dintre cei patru fugari de poliție de la finele săptămânii trecute, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistrații de la Judecătoria Suceava, în urma propunerii înaintate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Petronel Emilian Condurache a primit mandat de arestare în condițiile în care mai avea și o altă infracțiune recentă de conducere fără permis.

Sâmbătă, în jurul orei 16.40, un echipaj de la Secția Burdujeni a efectuat semnal de oprire unui motociclist care rula dinspre Burdujeni spre Adâncata.

Tânărul de pe vehiculul cu două roți nu a oprit la semnal și a gonit pe direcția Adâncata-Hănțești.

La Hănțești, pe o porțiune de carosabil cu pietriș, motocicleta a derapat și a ieșit în decor pe un câmp lateral, tânărul căzând și lovindu-se ușor.

Polițiștii au solicitat un echipaj medical la fața locului și au trecut la verificări. Tânărul a fost evaluat de echipajul medical, care a concluzionat că acesta nu avea probleme de sănătate.

S-a stabilit că fugarul are 30 de ani, este cu domiciliul în Valea Lupului - Iași și nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto. 

La aparatul DrugTest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, consum de canabis mai exact.

Cu privire la presupusul consum de droguri, se așteaptă rezultatele probelor recoltate la spital, pentru a se trage o concluzie.

Chiar și așa, având în vedere recidiva la conducere fără permis, s-a formulat propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Judecătoria Suceava a admis propunerea procurorilor și, în ședința de duminică, 15 octombrie, a emis mandat de arestare preventivă valabil până pe 13 noiembrie.

Inculpatul a contestat măsura de arestare preventivă la Tribunalul Suceava și cere o măsură mai blândă decât arestul preventiv.

 

  • Patru fugari de poliție. Nici unul nu avea permis de conducere, iar unii erau băuţi sau drogaţi

 

Toți cei patru fugari de poliție de la finele săptămânii trecute nu aveau permise de conducere și erau băuți sau drogați. În aceste condiții, este evident cât de periculoase sunt aceste urmăriri.

Din păcate, mulți tineri par să-și făcut un obicei din a nu opri la semnalul agenților de poliție. 

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a subliniat riscul major al acestor urmăriri, inclusiv pentru polițiști și cât de greu sunt de gestionat aceste situații pentru echipajele din teren:

”Urmărirea vehiculului care nu oprește la semnalul polițistului generează riscuri suplimentare pe fondul dezvoltării unor viteze superioare de deplasare, presiune psihică suplimentară în condiții asociate de multe ori și consumului de alcool sau substanțe interzise de către șoferi. De asemenea, în condițiile apropierii sezonului rece, în special pe timpul nopții, suprafața carosabilă poate genera o aderență scăzută, viteza excesivă ducând la un risc rutier crescut.

Toate procedurile polițiștilor au fost efectuate gradual, cu analiza obiectivă permanentă a riscurilor implicate în ceea ce privește integritatea celor urmăriți dar și propria siguranță a polițiștilor și a celorlalți participanți la trafic”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul care a fugit de poliție, fără permis și suspect de consum de droguri, arestat 30 de zile.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclistul care a fugit de poliție, fără permis și suspect de consum de droguri, arestat 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei