Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Ion Lungu anunță că în 18 parcări cu plată din Suceava tariful pentru un loc de parcare se va reduce la 100 de lei/an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în 18 parcări cu plată din municipiu tariful pentru un loc de parcare se va reduce la 100 de lei/an. Ion Lungu a spus că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu mai mulți suceveni a aluat decizia ca în ședința din luna octombrie a Consiliului Local să propună adoptarea unui amendament la hotărârea din luna iunie prin care s-a aprobat înființarea a 18 noi parcări cu plată în municipiul Suceava. „Prin acest amendament, suma care trebuie plătită pentru aceste parcări va fi de 100 de lei pe an, atât pentru riverani, cât și pentru pensionari. Am luat această decizie având în vedere faptul că o parte din aceste parcări sunt în cartierele Obcini, George Enescu, Burdujeni, deci nu sunt în zona centrală”, a precizat primarul Sucevei. El a adăugat că va propune ca pentru celelalte parcări cu plată din municipiu, tariful pentru un loc de parcare pentru riverani să se reducă de la 600 de lei la 300 de lei/an, iar pentru pensionari de la 500 la 250 de lei/an. „Sumele care au fost achitate în plus voi propune să fie regularizate la începutul anului 2024, atunci când se plătesc taxele și impozitele locale”,  mai spus Ion Lungu.

Lista cu cele 18 parcări cu plată din Suceava pentru care se va percepe un tarif de 100 de lei/an pentru un loc de parcare este următoarea: str. Mărășești - de la intersecția dintre bdul 1 Mai și până la intersecția cu bdul G. Enescu; str. Mărăști - de la intersecția cu bdul G. Enescu și str. V. Micle; parcare parc Mărășești (lângă MPO, zona Catedrală de pe strada Mărășești) cu intrare din str. Mărăști; str. Mihai Viteazul - de la intersecția str. Mărășești cu intersecția str. N. Bălcescu; str. Simion Florea Marian (parcările din jurul parcului Simion Florea Marian); str. Republicii - de la intersecția str. Mihai Viteazul și până la intersecția cu str. V. Bumbac; Calea Burdujeni - de la intersecția dintre Calea Unirii și str. Cuza Vodă; parcările cuprinse între str. Dimitrie Onciul și str. Vasile Alecsandri (Punct termic 89 și Sinagoga Gah); parcările cuprinse între str. Dimitrie Onciul, str. Plăieșilor și str. Meseriașilor (zona Oficiul județean de Poștă și Parc Curtea Domnească); str. Dimitrie Onciul - de la intersecția str. Curtea Domnească și până la intersecția cu str. N. Bălcescu; parcările de pe str. Meseriașilor (din zona curții interioare a imobilului cu sediu Agenția CFR și Orange); parcările cuprinse între str. Curtea Domnească și str. Nicolae Bălcescu (parcările din spatele Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu”, Punct Termic Centru 1); parcările de lângă Calea Obcinelor intersecție cu str. Luceafărului (parcările din jurul blocului T-64, fostul MotoVelo); parcările de pe Aleea Ion Grămadă; str. Avram Iancu de la intersecția cu strada Petru Rareș (spre CMJ); strada Avram Iancu de la intersecția cu str. Dimitrie Dan (zona din spatele Cuptorului de Aur și zona din spatele Pieței Agroalimentare Centrale); str. Scurtă de la intersecția cu bdul 1 Mai până la intersecția cu Aleea Saturn; parcările de pe Aleea Saturn de la intersecție cu str. Scurtă până la intrarea în parcarea subterană de la Piața George Enescu, inclusiv zona cuprinsă între Piața G. Enescu și Universitatea Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu anunță că în 18 parcări cu plată din Suceava tariful pentru un loc de parcare se va reduce la 100 de lei/an.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ion Lungu anunță că în 18 parcări cu plată din Suceava tariful pentru un loc de parcare se va reduce la 100 de lei/an1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei