Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În acțiune

Doi hoți care furau panouri pentru cofrat de la șantierul unui drum, prinși de polițiști după o urmărire nocturnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi hoți surprinși la furat au putut fi prinși de polițiști abia după o urmărire cu mașina, dar și pe jos, pe o distanță de circa un kilometru. Polițiștii au primit un telefon prin intermediul serviciului unic de urgență 112 și s-au deplasat în zona Costâna, pe DJ 209D. Acolo au observat două persoane care aveau fețele acoperite și care furau panouri utilizate de constructor pentru cofrarea rigolelor drumului. În momentul în care au observat mașina de poliție, hoții au abandonat panourile desprinse și au fugit. Au fost somați prin portavoce de polițiști să se oprească, dar au continuat să fugă, în direcții diferite.

Oamenii legii au plecat în urmărirea lor, inițial cu mașina, iar mai apoi pe jos, deoarece drumul devenise impracticabil. După o urmărire pedestră pe o distanță de circa 400 de metri, în care unul dintre urmăriți a fost somat să se oprească, inclusiv cu amenințarea că va fi folosit armamentul din dotare, unul dintre hoți a fost prins și încătușat. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din Părhăuți, comuna Todirești. Acesta a recunoscut furtul și a spus că marfa urma să fie vândută unui bărbat din satul Soloneț, comuna Todirești.

La fața locului au mai fost chemate două echipaje de poliție, iar la scurt timp a fost descoperit la marginea unei păduri, deschis, abandonat și fără chei în contact, un autoturism marca VW. Bărbatul prins inițial de polițiști a declarat că mașina îi aparține colegului cu care era la furat, un tânăr de 22 de ani, din satul Costâna. În total, hoții au desprins 21 de panouri care erau folosite la cofrat. Materialele au fost lăsate la Primăria Todirești, care urma să le predea constructorului.

Polițiștii au decis să indisponibilizeze autoturismul marca VW până la finalizarea anchetei. Cei doi tineri prinși la furat au primit ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore. Cei doi sunt acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat, iar un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava urma să decidă dacă va solicita emiterea mandatelor de arestare sau dacă autorii vor fi cercetați mai departe sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi hoți care furau panouri pentru cofrat de la șantierul unui drum, prinși de polițiști după o urmărire nocturnă.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi hoți care furau panouri pentru cofrat de la șantierul unui drum, prinși de polițiști după o urmărire nocturnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei