Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Motociclistul care a provocat accidentul mortal de la Mălini, arestat pentru trei infracțiuni

Marţi, 17 Octombrie 2023 (13:45:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 23 de ani care a supraviețuit accidentului de motocicletă de acum câteva zile de la Mălini a ajuns în arest, cu mandat valabil 30 de zile, după ce polițiștii și procurorii au reținut în sarcina lui comiterea a trei infracțiuni.

Judecătoria Fălticeni a dispus, în ședința de marți, 17 octombrie, arestarea preventivă a lui Dumitru Nistor, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Mandatul de arestare este valabil până pe 15 noiembrie inclusiv, dar nu este definitiv, fiind de altfel contestat de inculpat. Prin urmare, mandatul va fi reanalizat de magistrații de la Tribunalul Suceava, dar a fost pus în aplicare.

În noaptea de 13 spre 14 octombrie, în jurul orei 0.30, pompierii militari de la Fălticeni au fost alertați cu privire la producerea unui accident de motocicletă.    

La fața locului, în satul Poiana Mărului, s-a constatat că este vorba de o motocicletă intrată într-un cap de pod. Lângă motocicletă erau căzuți la pământ, lângă gardul unei case, doi tineri.

Unul dintre ei era conștient și cooperant și a fost preluat imediat de echipajul medical. Al doilea era inconștient și s-a trecut la manevre de resuscitare.

Din nefericire, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost declarat decedat, în timp ce rănitul, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD.

Din cercetările ulterioare ale poliției a rezultat că tânărul care a supraviețuit a condus motocicleta deși nu are permis de conducere și era băut.

Dumitru Nistor, în vârstă de 23 de ani, localnic, conducea motocicleta Yamaha pe direcția Mălini spre Văleni Stănișoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers. Motocicleta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Impactul i-a fost fatal lui Florin Zimbru, în vârstă de 26 de ani, tot localnic din Mălini.

Tânărul de 23 de ani a suferit fracturi la degetele unui picior, fără alte leziuni care să îi pună viața în pericol.

După verificarea cu etilotestul a rezultat în cazul tânărului în vârstă de 23 de ani concentrația de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge în cazul conducătorului motocicletei. 

Tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule, a mai rezultat din ancheta polițiștilor.

Constatăm că în anul 2023 au avut loc numeroase accidente de motocicletă transformate în tragedii. Au fost câte două accidente cu câte două morți și cel puțin încă două cu câte un decedat.

 

·       Al doilea motociclist arestat

 

Mandatul de arestare a tânărului în vârstă de 23 de ani de la Mălini vine la o zi după ce un alt tânăr care se deplasa cu o motocicletă (care nu a oprit la semnalul poliției și a gonit de la Suceava la Hănțești, unde a ieșit în decor și a fost prins, după cum am arătat pe larg în Monitorul de Suceava) a fost arestat de Judecătoria Suceava pentru două infracțiuni de conducere fără permis și două de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul care a provocat accidentul mortal de la Mălini, arestat pentru trei infracțiuni.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclistul care a provocat accidentul mortal de la Mălini, arestat pentru trei infracțiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei