miercuri, 27 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 227 (8451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pe două continente

O tânără din Suceava a primit 10.000 de euro pentru a călători prin lume

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Visul unei tinere din Suceava, de a călători prin lume, s-a împlinit, după  ce s-a înscris la un concurs și a câştigat o bursă de 10.000 de euro, oferită tocmai în acest scop.

La concurs au participat 1.200 de candidaţi din 73 de ţări, dar numai șapte dintre ei au devenit bursieri. Scopul provocării a fost să demonstreze că este posibil să călătoreşti pe mai multe continente, fără să ai la dispoziție un buget enorm.

Bianca Pascaru, în vârstă de 26 de ani, a luat premiul după ce şi-a prezentat într-un videoclip oraşul natal – Suceava.

„Simt că nu e realitate, m-am bucurat foarte mult de oportunitate. Regulile au fost că a trebuit să vizitez minim șase ţări în patru săptămâni şi totodată să fac content. A trebuit să bifez Europa, dar şi Asia de sud-est: am început cu Grecia-Corfu, apoi Italia-Milano, Albania, Singapore, Thailanda şi Indonezia”, a declarat Bianca, pentru stirileprotv.ro.

Ea a călătorit alături de prietenul ei, Miles, american, în Europa şi Asia, documentând video întreaga experiență.

„M-am obișnuit cu viața asta de nomad, cu casă în spate, aproape două luni am avut doar ghiozdanul cu mine, am avut un stil de viață minimalist. Încă sunt în șoc şi trebuie să procesez. Mă culcam uneori cu gândul că nu ştiu unde dorm mâine seară, trebuia să caut în fiecare seară următorul bilet, cazare, obiective turistice pe care să le bifez. A fost o fugă continuă”, a povestit Bianca, care a avut parte de experiențe precum cele văzute la TV, la o emisiune cu vedete puse să se descurce prin lume, cu puține resurse.

Pentru cei doi, Asia a fost probabil cea mai interesantă experiență, fiind ceva total diferit de ce văzuseră până atunci.

„Un şoc cultural pe care nu l-am mai trăit până acum, mi-a plăcut. În Bali am vizitat câteva temple, am fost în pădurea maimuţelor, am vizitat două insule, am trăit viaţa de insulă, practic. Cred că o să îmi aduc întotdeauna aminte cum m-am trezit la 4 dimineaţa ca să prindem răsăritul pe muntele Batur, eram cocoţaţi acolo, şi era foarte multă lume, şi ne uitam toţi la răsărit. A fost frumos", povestește Bianca Pascaru, care urmează să facă publice pe rețelele de socializare filmările realizate în aventura lor prin șase țări, de pe două continente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără din Suceava a primit 10.000 de euro pentru a călători prin lume.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O tânără din Suceava a primit 10.000 de euro pentru a călători prin lume5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei