Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 84 (8308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct final

Valutistul sucevean care și-a împușcat fratele cu un pistol cu bile de cauciuc și-a aflat pedeapsa finală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valutistul Ilie Onuț și-a aflat pedeapsa finală după ce în toamna anului 2018 și-a împușcat fratele, Constantin Onuț, cu un pistol cu bile de cauciuc. Curtea de Apel Suceava a majorat pedeapsa de 1 an și 8 luni la 1 an și 9 luni cu suspendare sub supraveghere pentru comiterea infracțiunilor de uz de armă fără drept, tulburarea liniștii și ordinii publice, respectiv violență în familie. Agresorul a mai fost obligat să îi plătească fratelui său suma de 556,33 de lei cu titlu de despăgubiri materiale, 3.000 de euro daune morale și 3.000 de lei cheltuieli judiciare. Cei doi frați au case de schimb valutar în parcarea de la Piața Mare, iar animozitățile dintre ei sunt de notorietate printre valutiști și nu numai. În octombrie 2018, Constantin Onuț a sunat și a solicitat sprijinul Poliției. Oamenii legii l-au găsit pe apelant în timp ce primea îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD. Le-a povestit polițiștilor că a avut o dispută cu fratele său de la locul în care și-au plasat prețurile la valută. Disputa verbală a degenerat rapid, iar Ilie Onuț, care se afla în mașina sa, l-a amenințat mai întâi pe Constantin Onuț cu pistolul, iar apoi a tras cu pistolul cu bile o dată spre acesta, provocându-i o rană în zona feței. Mai trebuie spus că fratele condamnat definitiv nu va mai putea îndeplini funcția de administrator al unei case de schimb valutar. Aceeași interdicție o are și Constantin Onuț, care a fost condamnat definitiv în septembrie anul trecut pentru că și-a agresat fratele. Constantin Onuț a fost trimis în judecată pentru violență în familie pentru că în urmă cu mai mulți ani și-a făcut fratele KO printr-o lovitură surprinzătoare aplicată în zona trecerii de pietoni dinspre magazinul Mopan. Atât Judecătoria Suceava, cât și Curtea de Apel Suceava l-au găsit vinovat pe Constantin Onuț, de 47 de ani, iar soluția dictată este definitivă. Trebuie precizat că pedeapsa finală este mai mică față de cea dictată la Judecătoria Suceava. Astfel, în loc de 1 ani și 2 luni, condamnarea finală este de 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. De asemenea, instanța l-a obligat pe Constantin Onuț să-i achite fratelui său 6.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Valutistul sucevean care și-a împușcat fratele cu un pistol cu bile de cauciuc și-a aflat pedeapsa finală.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valutistul sucevean care și-a împușcat fratele cu un pistol cu bile de cauciuc și-a aflat pedeapsa finală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei