Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 84 (8308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriate

CCI Suceava organizează o misiune economică pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ și Industrie Suceava, în colaborare cu Agenţia Bico Trading, organizează în perioada 18 – 31 mai 2023 omisiune economică pecoasta de Est a Statelor Unite ale Americii. „CCI Suceava oferă agenților economici din județ oportunitatea de a participa în cadrul acestei misiuni economice, al cărei obiectiv principal îl reprezintă intensificarea relaţiilor comercial-economice româno-americane și identificarea noilor posibilităţi de colaborare”, a transmis președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu. El a arătat că în cadrul misiunii, va avea loc o întâlnire de afaceri laConsulatul General al României la New York, organizată de Camera de Comerţ și Industrie Suceava, cu scopul prospectării oportunităților de afaceri și dezvoltarea unor parteneriate care să încurajeze promovarea şi cooperarea comercial-economică între reprezentanții mediului de afaceri ai județului Suceava și reprezentanții mediului de afaceri din Statele Unite ale Americii. Tot în cadrul acestei misiuni este pregătit și un program de vizitare al obiectivelor turistice din mai multe orașe de pe coasta de Est a SUA. În cadrul misiunii economice sunt incluse vizite în orașe precum Washington DC, Lancaster, Boston sau New York. Prețul pentru o persoană este de 2.990 de dolari, plus 1.450 de euro, tarif valabil pentru un grup de minim 35 de persoane. Cei care doresc să participe la această misiune economică pot să obțină informații suplimentare la CCI Suceava, persoană de contact Teona Moisă, telefon 0230.521.506 / 0749 145 569, e-mail: office@ccisuceava.ro, sau la agenția Bilco Trading, telefon 0722 536 958, E-mail: bilco@bilco.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează o misiune economică pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CCI Suceava organizează o misiune economică pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei