Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 84 (8308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință

O bătrână în vârstă de 75 de ani are de executat 13 ani de închisoare pentru tâlhării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie care are în jur de 75 de ani, cu mai multe condamnări la activ, cele mai multe pentru că ademenea bărbaţi, pe care îi agăţa de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia, a fost condamnată de Judecătoria Suceava la o pedeapsă rezultantă de 7 ani, 8 luni şi 1.855 zile închisoare. În această sentință intră o condamnare la 3 ani de închisoare, pentru cea mai recentă tâlhărie, plus pedepse anterioare neexecutate, emise de alte instanță din țară. Cele 1.855 de zile sunt un rest de pedeapsă, adică o condamnare mai veche, după care femeia a fost eliberată condiționat. Pentru că a continuat să comită furturi cu violență, femeia, Maria Belei,trebuie să execute și acest rest important de pedeapsă.

Pedeapsa totală rezultantă este de aproape 13 ani de închisoare, din care se scade perioada deja executată. Asta pentru că bătrâna este închisă în Penitenciarul Gherla din luna martie a anului trecut.

Oricum ar fi, femeia are de stat câțiva ani buni în pușcărie, deși, având în vedere vârsta, poate cere eliberarea după ce execută o treime din pedeapsă.   

 

Unul dintre bărbații sedați nu s-a mai trezit

Un amănunt important, dintre bărbații sedați în trecut, un bucureștean nu s-a mai trezit. Așa se explică și pedepsele mari pe care le-a executat și le are de executat septuagenara. Femeia a încasat la un moment dat 12 ani de închisoare, fiind eliberată condiționat cu acel rest de pedeapsă de 1.855 de zile. 

 

Ultima victimă, o bătrână de 89 de ani

Fapta pentru care a fost condamnată cel mai recent Maria Belei a fost comisă în urmă cu aproximativ 2 ani.

Autoarea a pus ochii pe bani și bijuterii din casa unei femei în vârstă de 89 de ani de care, teoretic, avea grijă, fiind tocmită pe post de îngrijitoare.
”Fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu în valoare de 6.750 lei”, au reținut procurorii în actul de acuzare.

De altfel, acesta a fost mai tot timpul modul de operare preferat al femeii, care adormea victimele și le fura banii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână în vârstă de 75 de ani are de executat 13 ani de închisoare pentru tâlhării.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână în vârstă de 75 de ani are de executat 13 ani de închisoare pentru tâlhării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei