Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 84 (8308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumuri

Firma Autotehnorom a câștigat din nou contractul de execuție a lucrărilor pe axa Suceava-Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procedura de achiziție publică a lucrărilor de finalizare a axei rutiere Suceava-Iași a fost încheiată luni, 10 aprilie a.c.. Administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, a transmis că firma care a câștigat contractele pe cele două loturi este Autotehnorom, cu 5 subcontractanți pentru Lotul 1 Dolhasca - Suceava și cu 6 subcontractanți pentru Lotul 2 Suceava –   Liteni - Todirești - Dărmănești.

Irina Vasilciuc a declarat că participanților la licitație li s-a comunicat rezultatul și semnarea contractelor a fost stabilită pentru data de 24 aprilie a.c..

Perioada de execuție este de 15 luni de la data de începere a lucrărilor, dată ce va fi transmisă de supervizor printr-un ordin administrativ de începere a lucrărilor.

Menționăm faptul că în termen de 10 zile de la data transmiterii comunicărilor pot fi depuse contestații, după parcurgerea acestor termene urmând a reveni cu alte informații publice.

Modernizarea celor două tronsoane de drum fac parte din proiectul Axa rutieră strategică 1: Iași – Suceava, care este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Proiectul este derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Iași, care luna trecută a recepționat deja un tronson de 20 de kilometri, din cei 92 de kilometri de pe raza județului vecin. Lungimea totală a drumurilor județene reabilitate/ modernizate  este de 167,933 km, din care 92,194 km aparțin județului Iași și 75,739 km județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Autotehnorom a câștigat din nou contractul de execuție a lucrărilor pe axa Suceava-Iași.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firma Autotehnorom a câștigat din nou contractul de execuție a lucrărilor pe axa Suceava-Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei