Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 79 (8303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ioan Stan dă asigurări că PSD nu susține alegerile anticipate pe motiv că nu reprezintă o prioritate pentru români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a dat asigurări că social-democrații nu susțin organizarea de alegeri parlamentare anticipate pe motiv că nu reprezintă o prioritate pentru români. Ioan Stan a declarat că decizia PSD de a intra la guvernare a fost luată având în vedere asigurarea unei guvernări stabile care să răspundă problemelor oamenilor, într-un context economic deosebit de dificil. „Drept urmare, este evident pentru toată lumea că declanșarea anticipatelor nu este oportună şi nici nu reprezintă o prioritate pentru români. Acum este mult mai important ca Guvernul să facă toate reformele şi demersurile necesare pentru a obține banii din PNRR”, a spus Stan.

El a arătat că liberalul Gheorghe Falcă, cel care susţine că s-a adus în discuţie acest scenariu, nu a participat la întâlnirile Coaliției de guvernare. „Domnul Falcă vorbește din auzite, nu din realitate. În fapt nu a existat nicio propunere pentru alegeri anticipate. Problema acestora a apărut când presa s-a întrebat ce se va întâmpla dacă preşedintele Iohannis nu va numi premierul PSD, în momentul când ar trebui să aibă loc rotația guvernamentală, conform protocolului politic”, a precizat liderul social-democraților suceveni.

Acesta a arătat că șeful statului tocmai a confirmat că va susține rotația premierilor, aşa că nu există niciun motiv ca cineva să se gândească la alegeri anticipate. Ioan Stan a subliniat faptul că în acest moment PSD are cu totul alte priorități sub aspect economic și social, punând de fiecare dată România şi interesele românilor pe primul loc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan dă asigurări că PSD nu susține alegerile anticipate pe motiv că nu reprezintă o prioritate pentru români.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan dă asigurări că PSD nu susține alegerile anticipate pe motiv că nu reprezintă o prioritate pentru români1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei