Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 79 (8303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cod portocaliu

Traficul rutier din municipiul Suceava, blocat din cauza ninsorii abundente și a numărului mare de mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trafic de coșmar pe străzile Sucevei, marți după-amiază, când, din cauza ninsorilor abundente, apoase, dar și a temperaturilor reduse, pe asfalt s-a format o clisă alunecoasă, circulația fiind îngreunată chiar și pentru mașinile cu cauciucuri de iarnă.

În același timp, fiind și perioada de cumpărături pentru sărbătorile de Paște, dar și oră de vârf, când mulți oameni au ieșit de la serviciu, după ora 16.00 au apărut blocaje în trafic, pe foarte multe străzi, în special la intrările și ieșirile din oraș, dar și pe artera principală fiind cozi kilometrice de autoturisme.

În aceste condiții și intervenția utilajelor de deszăpezire a fost deficitară, cele opt utilaje dotate cu plug și care împrăștiau material antiderapant fiind blocate la rândul lor în trafic, în diferite zone, spre nemulțumirea șoferilor, care înaintau foarte greu și se așteptau ca arterele principale să fie mai intens curățate.

O problemă o reprezintă și vizibilitatea redusă, din cauza cantității mari de precipitații sub formă de zăpadă, întreg județul fiind sub incidența codului portocaliu emis de Administrația Națională de Meteorologie.

În aceste condiții și transportul public de persoane, cu autobuzele și microbuzele TPL, a fost afectat, toate cursele fiind decalate ca program, cel mai mult resimțindu-se asta la cele de pe traseele secundare, precum cea spre Moara, orele de program nemaiputând fi respectate.

Probleme deosebite nu s-au înregistrat, toate autovehiculele TPL având cauciucuri de iarnă, lucru care nu e valabil pentru toate celelalte mașini care se află în trafic, unele cauzând blocaje deoarece nu au mai putut înainta în zonele cu pantă.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier din municipiul Suceava, blocat din cauza ninsorii abundente și a numărului mare de mașini.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul rutier din municipiul Suceava, blocat din cauza ninsorii abundente și a numărului mare de mașini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei