Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 79 (8303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezbatere publică

Un bloc cu șapte niveluri, în curs de autorizare la baza dealului Tătărași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Extinderea rețelelor de drumuri și a celor de utilități de către Primăria Suceava, pentru cartierul Europa, dar și amenajarea zonei de agrement de la baza dealului Tătărași au făcut zona atractivă și pentru alte investiții, pe terenurile private existente.

De aceea, în ultimii ani, tot mai multe proiecte de dezvoltare imobiliară, majoritatea blocuri de locuințe, prevăzute și cu spații comerciale, vizează zona de la baza dealului Tătărași, dintr-un capăt în altul. Dacă până acum cele mai multe proiecte au vizat zona din spatele Primăriei Suceava, de pe strada Universității până la bara de garaje unde urmează să fie făcută și prima parcare supraterană, interesul dezvoltatorilor imobiliari s-a extins până la intrarea în zona de agrement Tătărași, amenajată în jurul a două lacuri.

Cel mai nou proiect care este în curs de autorizare pentru a fi realizat chiar lângă locul de joacă al zonei de agrement este cel al unui bloc de locuințe colective cu spații comerciale la parter pe un teren proprietate privată în suprafață de 980 mp, identic cu parcela cadastrală nr. 41364, situat în intravilanul municipiului Suceava pe str. Nicolae Titulescu f.n..

Inițiatorii proiectului sunt Răileanu Mihai-Silviu, Răileanu Ancuța-Ionela, Saghin Constantin-Dan și Saghin Iulia-Maria.

Conform documentațiilor anexate dezbaterii publice inițiate, blocul de locuințe va fi construit pe șapte niveluri - demisol, parter, patru etaje și un etaj tehnic, înălțimea acestuia urmând să fie de 20 de metri.

Blocul va fi construit pe o suprafață de 449 de mp, adică aproape jumătate din suprafața terenului existent, pe 250 de mp urmând a fi realizate locuri de parcare și suprafețe carosabile, pe 165,8 mp - spații verzi și locuri de joacă, iar pe 115,2 mp - trotuare.

La intrarea dinspre strada Nicolae Titulescu, în proiect este prevăzută o terasă acoperită, cu acces către spațiul comercial de la interior, ceea ce indică faptul că acolo va fi deschis, probabil, un restaurant.

Demersurile inițiatorilor proiectului sunt în stadiu incipient, acum fiind anunțată practic intenţia de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal, cu regulament de urbanism aferent, iar publicul interesat poate să transmită observații și propuneri până la finele săptămânii la registratura Primăriei municipiului Suceava din bdul 1 Mai nr. 5A, de luni până vineri, sau pe adresa de e-mail urbanism@primariasv.ro.
Observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism, abia ulterior documentațiile de autorizare urmând a fi supuse aprobării Consiliului Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bloc cu șapte niveluri, în curs de autorizare la baza dealului Tătărași.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Un bloc cu șapte niveluri, în curs de autorizare la baza dealului Tătărași1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei