Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 79 (8303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Concursul de interpretare instrumentală pentru pian complementar ”Tinere Talente”, ediția a IX-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează vineri, 7 aprilie 2023, Concursul de Interpretare Instrumentală pentru Pian Complementar ”Tinere Talente”, ajuns la cea de a IX-a ediție.

Conform organizatorilor evenimentului muzical, scopul acestuia îl reprezintă crearea unor standarde în privința interpretării pianistice la nivelul amatorilor, descoperirea unor noi talente pianistice, atragerea copiilor spre activități benefice dezvoltării lor din punct de vedere educațional sau formarea deprinderii copiilor de a cânta în fața unui public.

Concursul se va desfășura în sala Auditorium ”Ion Carp Fluerici” a Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, sub coordonarea profesorului Ianoș Valentin, urmărind crearea unor posibilități de afirmare a talentelor unor copii care nu studiază pianul în mod profesionist și evaluarea muncii profesorilor și a elevilor care predau și studiază pianul. Condițiile de audiție și jurizare vor fi și în acest an cele normale, cu juriul și concurenții față în față.

Concursul se adresează tuturor elevilor și preșcolarilor care studiază pianul, începând de la vârsta de 5 ani și până la anii terminali de liceu, ei concurând pe categorii create în funcție de anul de studiu, de la I la VI. Vor exista și alte secțiuni, o primă secțiune cuprinzându-i pe cei care studiază pianul în cadrul școlilor de specialitate, sau o secțiune pentru cei care studiază în sistem privat instrumentul. O a treia secțiune va fi pentru copiii care pot concura în duet la 4 mâini sau la 6 mâini.

Ora primei intrări în concurs va fi 09.00, cei 93 de concurenți înscriși și proveniți din toată Moldova urmând a concura până în jurul orei 12.00. Rezultatele concursului urmează a fi afișate în cursul aceleiași zile, până la ora 20.00.

Juriul va fi format din profesori de pian cu experiență, directorul de specialitate al colegiului și un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Pe baza selecțiilor vor fi atribuite premiile, precum: Marele Premiu ”Tinere Talente”, Premiul Special ”Fly Music”, Premiul Special ”Arond”, Premiul Special oferit de Casa de Cultură a Studenților, Premiul Special oferit de ”Monitorul de Suceava”, premiile I, II și III și mențiuni pentru fiecare secțiune.

Sponsorii generoși ai ediției din acest an au rămas cei care de-a lungul timpului au arătat implicare și prețuire acestui eveniment muzical, începând cu firmele ”Fly Music”, ”Arond”, Casa de Cultură a Studenților Suceava și cotidianul Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de interpretare instrumentală pentru pian complementar ”Tinere Talente”, ediția a IX-a.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de interpretare instrumentală pentru pian complementar ”Tinere Talente”, ediția a IX-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei