Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 68 (8292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Ce trebuie să știi despre invitații de nuntă în 2023?

Detaliile contează! Prima imagine despre evenimentul tău, o conturezi prin designul invitației. Chiar dacă uneori pare o investiție puțin relevantă, invitațiile sunt de fapt unul dintre cele mai importante aspecte ale nunții voastre.

 

De ce sunt importante invitațiile de nuntă?

Comunică elementele principale - În primul rând, invitațiile de nuntă servesc drept anunț oficial al  evenimentului. Acestea informează oaspeții despre data, ora și locația nunții, precum și despre orice alte detalii importante, inclusiv detalii pentru confirmarea participării.

Realizează prima impresie asupra evenimentului - Trimițând invitații, nu numai că îi anunțați pe invitați când și unde să vină, ci și dați tonul pentru întreaga voastră nuntă. Designul și stilul invitațiilor voastre de nuntă pot spune multe despre vibrația generală a nunții tale. Dacă aveți o nuntă mai restrânsă de exemplu, ați putea opta pentru un design de invitație mai relaxat și amuzant. Pe de altă parte, dacă alegeți să organizați o nuntă mai elegantă, ați putea alege un stil de invitație mai formal. Alegând designul potrivit pentru invitație, le puteți oferi oaspeților o idee la ce să se aștepte și îi puteți entuziasma pentru ziua nunții voastre.

Rămân o amintire pentru miri și familie - Multe cupluri aleg să salveze una sau mai multe dintre invitațiile de nuntă ca amintire a zilei cu însemnătate atât de mare. Investind într-o invitație de înaltă calitate, bine concepută, creați o reamintire tangibilă a zilei nunții voastre pe care dumneavoastră și cei dragi o puteți prețui în anii următori. În concluzie, invitațiile de nuntă sunt o parte importantă a oricărui proces de planificare a nunții.

 

Unde puteți găsi invitații de nuntă în Suceava?

Ați auzit de Pixeda? De peste 6 ani această tipografie situată la parterul unei case din mun. Suceava, str. Mărășești, nr.15, a primit încredere din partea a sute de cupluri ce au realizat invitații, plicuri de bani, etichete sau alte elemente de papetărie pentru evenimentul lor. Obține indicații de orientare aici: https://goo.gl/maps/RvYqSF2YEe3g1NURA

 

Unde putem vedea modele de invitații de nuntă?

Majoritatea modelelor nostre pot fi văzute pe site-ul Pixeda.ro la categoria „Invitații și printuri evenimente” la secțiunea „Invitații de nuntă”. De asemenea acesta pot fi văzute și fizic la adresa specificată mai sus.

 

Ce alte produse mai găsiți la Pixeda?

Plicuri de bani (sau mape de bani) care pot fi imprimate cu elemente grafice personalizate cu numele sau cu inițialele voastre.

Etichete pentru mărturii – Etichete adezive sau cartonate pentru sticluțe, cutii sau altfel de mărturii pe care le pregătiți invitaților.

Meniuri – Evidențiază specialitățile pe care le vor savura invitații tăi prin câteva meniuri amplasate pe fiecare masă.

Listă de invitați – Redu stresul organizării, prin alegerea unei liste de invitați.
Oaspeții voștri se vor simți foarte bine în momentul în care își vor regăsi numele pe lista de invitați și nu doar că vor aprecia atenția voastră pentru detalii dar vor simți și că v-ați gândit mai mult la ei.

Pancarte – Pentru că nu putem să vorbim de o nuntă în Bucovina fără să facem referire și la tradiții, în mai multe zone din județul Suceava există un obicei intitulat „poartă” sau „coroană”  de care se leagă o pancartă cu un mesaj de întâmpiare.

Sacoșe colorate –  Acestea nu doar că vor spori eleganța evenimentului vostru, dar le va fi și mult mai ușor oaspeților să își transporte în siguranță toate cadourile primite de la voi.

Oglinda Fotografică – În strânsă legătură cu celelalte produse, oglinda fotografică poate reprezenta o variantă rapidă și eficientă de a oferi mărturii foto invitaților voștri. Imprimate în doar câteva secunde, fotografiile vor rămâne multă vreme amintiri frumoase pentru invitații dvs.
Află mai multe detalii accesând site-ul: https://oglindafotografica.com/

Toate acestea pot fi văzute în Suceava, str. Mărășești, nr.15,  la sediul Pixeda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce trebuie să știi despre invitații de nuntă în 2023?.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce trebuie să știi despre invitații de nuntă în 2023?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei