Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 68 (8292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fiecare cu ale lui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evident că apropierea meciurilor din preliminariile Campionatului European polarizează interesul tuturor celor interesaţi de fotbal, fiindcă în principiu echipa reprezentativă este a noastră, a tuturor românilor, indiferent de dragostea noastră pentru o echipă de club sau alta. De aceea, atât cei direct implicaţi (FRF, antrenori, jucători),cât şi restul oamenilor angrenaţi în fenomen (alţi jucători, alţi antrenori, preşedinţi de cluburi etc.) ori simpli spectatori, toţi se simt obligaţi să spună câte ceva, fiecare după gradul de implicare, gradul de inteligenţă ori doar ca să se bage în seamă. Desigur, adâncimile cele mai... adânci au fost atinse de domnul selecţioner Edward Iordănescu, foarte convins că, citez, "Tre' să fie o campanie de calificare, nu una de scuze"! Până aici, chiar suntem de acord cu distinsul domn a cărui principală calitate, de altfel unică, este aceea că îl cheamă cape ta'su, care chiar ştia să ne califice, ba chiar într-un fel entuziasmant. După care mai bătea o Columbie, o Argentină... ştiţi, chiar pe asta de-i campioanămondială acum! Ei, acum parcă lucrurile se prezintă puţin altfel, în sensul că un altul care se visaselecţionerul României, clovnul Dan Petrescu, o ţine p-aia cu "nu mai sunt meciuri câştigate dinainte, meciurile cu Andorra şi Belarus sunt foarte grele"!!! Zău, mă? Aşa o fi, cred că le ştii p-astea, cam de pe când pe echipa ta, campioana aia de 100 de ani încoace a României, au bătut-o alea de prin Gibraltar, Kosovo şi alte entităţi d-astea neomologate chiar castate!... Păi Andorra şi Belarus cred că te-ar fi desfigurat! Revenind, nu cred că va fi o campanie de scuze... că ăştia de se trezesc selecţioneri n-au în obişnuinţăchestia asta (vă amintiţi de scuze de la Răzvănel, Daum, Rădoi, Pițurcă!?), dar pariez pe oricât vreţi cănici de calificare nu va fi. Nu că ar fi Andorra vreo mare forţă, însă ne pândeşte ditamai Kosovo! Dar şi Israel! Ştiţi, sunt din categoria la care, în vremea lui Iordănescu-tatăl, ne puneam doar problema scorului: le dăm 4 sau 7!? Acum, cică sunt adversari grei. Poate chiar îşi pun ei problema câte ne dau!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare cu ale lui.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fiecare cu ale lui5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei