Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 61 (8285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasionat de marketing digital în Suceava? Programe de internship disponibile la eAdvertising

Dacă ești un tânăr pasionat de marketing digital și ești din Suceava, ai șansa să-ți începi cariera în domeniu alături de eAdvertising. Agenția de digital marketing și SEO cu sediul în Suceava  oferă pentru doritori programe de internship. Cei care își doresc să cunoască mai multe despre  acest domeniu și să dobândească experiența practică își pot face debutul în această nișă la eAdvertising!

Marketingul digital este o industrie în continuă creștere, iar cunoștințele în acest domeniu devin din ce în ce mai solicitate. Agențiile de publicitate și companiile care își doresc să-și promoveze produsele și serviciile caută specialiști în marketing digital capabili să gestioneze campanii publicitare online. Domeniul este de asemenea unul de viitor, de înțeles de ce, având în vedere ce potențial imens este în online atât de promovare, de lansare, cât și de îmbunătățire a vânzărilor produselor/serviciilor.

 

Ce presupune programul de internship la eAdvertising

Programele de internship de la eAdvertising sunt o oportunitate excelentă pentru cei care vor să-și construiască o carieră în acest domeniu și să învețe de la profesioniști cu experiență. În cadrul acestor programe vor învăța cum să creeze și să implementeze campanii publicitare online, cum să optimizeze site-urile pentru motoarele de căutare, să analizeze datele și să raporteze performanța campaniilor. Pe lângă învățarea tehnicilor de marketing digital, vor avea ocazia să se familiarizeze cu industria de publicitate și să înțeleagă modul în care funcționează o agenție de marketing digital. Vor lucra alături de specialiști în marketing digital și vor avea șansa să-și dezvolte abilitățile de comunicare, managementul proiectelor și analiză a datelor.

Programul de internship oferit de eAdvertising este practic. Îi ajută să se acomodeze mai ușor acestui domeniu și să dobândească experiența practică necesară pe care aproape orice angajator o cere la ora actuală.

Despre cum ar urma să se desfășoare acest tip de program și cum pot cei interesați să aplice vor descoperi contactând un consilier din echipă.

 

Cine este eAdvertising

Pentru cei din Suceava, eAdvertising este un nume cunoscut, agenția de marketing digital având sediul pe Mărășești. Pentru că își desfășoară activitatea online, se adresează publicului larg din toată țara. Este un business creat pentru businessuri, în sensul în care promovează orice tip de afacere, în spațiul virtual. Este specializată în servicii SEO, adică de optimizare pentru motoarele de căutare.

În lista de servicii ale acestei agenții se numără de asemenea redactarea și publicarea articolelor în presa din România - există și o platformă ușor de accesat pentru cei care doresc să solicite astfel de servicii, presa.e-advertising.co. De asemenea, business-uri diverse apelează la serviciile acestei agenții pentru promovare în social media, pentru web development sau Google și Facebook Ads.

Sub deviza .generating top results eAdvertising își menține poziția de top pe nișa de activitate, fiind de peste 10 ani prezent în lumea de digital marketing.

Pentru cei interesați, în pagina oficială e-advertising.co sunt detalii atât despre serviciile prestate, cât și despre pachetele recomandate pentru fiecare tip de business.

 

Contact:

Str. Mărășești Nr. 18, Et. 1, Suceava

office@e-advertising.co

+4 0743 243 306

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasionat de marketing digital în Suceava? Programe de internship disponibile la eAdvertising.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasionat de marketing digital în Suceava? Programe de internship disponibile la eAdvertising0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei