Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bucurie

Membrii și voluntarii Rotary Club Suceava - Bucovina au adus zâmbetul pe fețele a 206 copii cu situații materiale precare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În apropierea Crăciunului, membrii și voluntarii Rotary Club Suceava – Bucovina au adus zâmbetul pe fețele a peste 200 de copii cu situații materiale precare. În cursul zilei de luni, 206 copii, din care 131 din Dolhasca, Dolhești, Probota, Siliștea și Budeni și copii de la Centrul de Asistență Socială Suceava au avut parte de afecțiunea voluntarilor Rotary Club Suceava – Bucovina în cadrul unei noi ediții a acțiunii „Dăruiește un zâmbet”.

Astfel, membrii clubului, alături un număr foarte mare de voluntari care au răspuns invitației de a se alătura acestei acțiuni, au devenit, fiecare dintre ei, Moș Crăciun pentru unul dintre cei 206 copii. Alături de „moșii” lor, copiii și-au putut alege ce cadouri au vrut din Centrul Comercial Shopping City Suceava – Galeria Carrefour, de la jucării, haine, dulciuri și până la alimente. Președintele în exercițiu al Rotary Club Suceava – Bucovina, Cătălina Bălăceanu, a precizat că acțiunea „Dăruiește un zâmbet” a ajuns la a cincisprezecea ediție. „Mulțumim tuturor celor care au fost alături de această inițiativă socială. Peste 200 de copii au fost fericiți și rămân cu o amintire extraordinară. Puterea comunității locale a fost luni la mare, mare înălțime, alături de noi venind peste 220 de voluntari. Dăruiește un zâmbet este un proiect al Rotary Club Suceava - Bucovina cu un concept de impact, iar ediția din acest an ne-a confirmat că voluntariatul face magie... și în luna decembrie! Mulțumiri și felicitări tuturor!”, a transmis Cătălina Bălăceanu. De precizat că tot luni, celor 206 copii li s-a oferit o masă la McDonald’s, după care au avut parte de două ore de joacă la Kids Land și Strikers Club din Iulius Mall Suceava.

Potrivit organizatorilor acțiunii „Dăruiește un zâmbet”, copiii au primit cadouri în valoare de nu mai puțin de 180.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii și voluntarii Rotary Club Suceava - Bucovina au adus zâmbetul pe fețele a 206 copii cu situații materiale precare.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Membrii și voluntarii Rotary Club Suceava - Bucovina au adus zâmbetul pe fețele a 206 copii cu situații materiale precare1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei