Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Realizare

462.000 de euro, fonduri europene pentru municipiul Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu aproximativ o lună de zile administrația locală rădăuțeană anunța cu entuziasm că fuseseră publicate rezultatele finale cu privire la proiectul depus de Primăria municipiului Rădăuți referitor la întocmirea planului urbanistic general și a planului de mobilitate urbană durabilă în format GIS, luni, 12 decembrie, primarul Bogdan Andrei Loghin a semnat, la București, contractul în valoare de 462.000 de euro, fonduri europene. Potrivit paginii de facebook a Primăriei Rădăuți, formatul GIS al noului PUG promovează egalitatea și corectitudinea urbanistică pentru toți locuitorii municipiului, eliminându-se astfel lacunele și situațiile aberante care au apărut până acum,  locuri între case și alte situații asemănătoare. În plus, planul de mobilitate durabilă este o premieră pentru municipiul Rădăuți, oferindu-se posibilitatea de a accesa proiecte europene pentru înființarea transportului public în comun, bazat pe energie verde și regenerabilă. În textul postat pe facebook se mai arată:

„Totodată pentru a ne situa cu un pas în fața promovării transportului verde, în cadrul proiectului este prevăzută și achiziția unui număr de zece stații de încărcare electrică rapidă, în valoare de 250.000 euro. Valoarea totală a proiectului este de peste 460.000 euro, toate aceste fonduri venind în comunitatea noastră!”. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, a încheiat postarea cu aceste cuvinte: „Țin să mulțumesc departamentului "Proiecte – Programe" din cadrul instituției noastre, cât și tuturor celorlalți parteneri implicați în această reușită!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 462.000 de euro, fonduri europene pentru municipiul Rădăuți.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
462.000 de euro, fonduri europene pentru municipiul Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei