Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În culpă

Bunuri de peste 50.000 de euro, care imită mărci de renume, confiscate de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de produse de încălțăminte, îmbrăcăminte, dar și parfumuri care imită mărci de renume mondial au fost confiscate de polițiștii suceveni în urma unor acțiuni în forță, care au presupus inclusiv un număr de 6 percheziții. Numai la o femeie din Șcheia s-au găsit 346 de obiecte susceptibile a fi contrafăcute ale unor mărci precum Versace, Balenciaga, Hugo Boss, Armani, Karl Lagerfeld, Adidas, Dior, Moncler sau Louis Vuitton. Este vorba de mărfuri în valoare totală de aproape 200.000 de lei, pe care femeia le comercializa online, pe conturi false. În aceeași zi de luni, 12 decembrie, polițiștii au descins la domiciliul unui bărbat din Suceava, dar și la punctele de lucru situate în Complexul Comercial Bazar. Și în acest caz au fost ridicate 198 de bunuri care imitau mărci precum Vagabond, Puma, Adidas, Jordan Air, Hugo Boss, Nike sau Supreme. Bunurile, în valoare de aproape 55.000 de lei, erau vândute în Bazar, iar pentru a nu fi observate erau ascunse printre alte obiecte vestimentare ce nu sunt inscripționate cu mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României. Cei doi sunt cercetați acum pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii. Toate bunurile, în valoare de peste 50.000 de euro, au fost confiscate. Nu este pentru prima oară când se fac astfel de acțiuni care vizează mărcile protejate, iar de fiecare s-a lăsat cu bunuri confiscate și cu dosare penale. Polițiștii spun că și în perioada următoare vor derula acțiuni de acest fel, în Bazar, târguri, dar și la persoane care apelează la mediul online pentru a-și vinde mărfurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunuri de peste 50.000 de euro, care imită mărci de renume, confiscate de polițiști.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunuri de peste 50.000 de euro, care imită mărci de renume, confiscate de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei