Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ieftin, foarte ieftin

A întreținut relații sexuale cu nepoata de numai 13 ani și a scăpat cu doar 4 ani de pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Rădăuți, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, și-a aflat marți pedeapsa finală. Marcel Cristinel Prelipcean a primit doar 4 ani de pușcărie pentru faptele sale. Decizia Curții de Apel Suceava vine să confirme soluția de la Judecătoria Rădăuți și este definitivă. Este vorba de trei acte sexuale pe care infractorul le-a avut cu nepoata sa de la frate, într-o perioadă când fata avea doar 13 ani. Chiar dacă fata a fost de acord, asta nu schimbă gravitatea celor petrecute, având în vedere vârsta pe care o avea și gradul de vulnerabilitate.  

Minora provine dintr-o familie dezorganizată și venea periodic la Rădăuți, la domiciliul unchiului său. Acolo s-ar fi petrecut și actele sexuale, despre care au ajuns informații și la urechile polițiștilor. S-au adunat date, fata a fost consiliată psihologic, dar acțiunea a fost amânată o perioadă pentru că suspectul era plecat în străinătate.

Bărbatul a fost plecat în străinătate și a revenit acasă, la Rădăuți, pe 1 august a.c.. A doua zi, pe 2 august, s-a trezit acasă cu polițiștii, care aveau mandat de percheziție în dosarul privind actele sexuale cu nepoata.

Rădăuțeanul a fost reținut în arest pentru 24 de ore, iar pe 3 august procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au formulat propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. De atunci, inculpatul se află după gratii, în arest preventiv.

Actul sexual cu un minor se pedepsește în funcție de vârsta victimei, iar în cazul de față încadrarea se face la ”minor cu vârsta între 13 şi 15 ani”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A întreținut relații sexuale cu nepoata de numai 13 ani și a scăpat cu doar 4 ani de pușcărie.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A întreținut relații sexuale cu nepoata de numai 13 ani și a scăpat cu doar 4 ani de pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei