Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 293 (8210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecințe

Sucevean mort în accident, în timp ce fugea de poliție după o înșelăciune comisă prin metoda ”Accidentul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Vicovu de Sus, a murit într-un accident rutier produs pe raza județului Bistrița-Năsăud. Accidentul s-a produs în timp ce doi bărbați cu cagule pe față, aflați într-o mașină, au încercat să-și piardă urma de un echipaj de poliție.

Povestea din acest caz începe vineri seara, când un bătrân în vârstă de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie, a sunat la 112 și a anunțat că a fost înșelat. Bătrânul a relatat că un individ s-a prezentat la ușa lui, s-a dat drept medic și i-a spus că fiul său a avut un accident.

Bărbatul i-a oferit necunoscutului peste 10.000 de lei. În scurt timp, și-a dat seama că a fost înșelat și a anunțat poliția, reținând datele mașinii cu care a plecat doctorul.

Conform Bistriteanul.ro, care citează surse oficiale, sâmbătă, o mașină de poliție aflată în patrulare a reperat autoturismul suspect, în care erau doi bărbați.

Șoferul a accelerat și nu a oprit la semnal. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se de câteva ori. Polițiștii ajunși la mașină au găsit doar unul din ocupanții mașinii, care era decedat. Celălalt fugise.

Tânărul care a murit se numea Vasile Remus Farcaș, era din Vicovu de Sus și era cunoscut polițiștilor pentru implicarea în mai multe fapte de furt.

”La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, aflați în serviciul de patrulare, au observat un autoturism. Acesta se deplasa pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie. În autoturism existau informații că se află o persoană bănuită de comiterea unei înșelăciuni prin metoda Accidentul.

În fapt, în seara de 9 decembrie a.c., un bărbat de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie, a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat. Acesta, inițial, l-ar fi contactat telefonic, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observați conducătorul auto și un pasager, ambii mascați. Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. La un moment dat, în intersecția DJ 151 cu DJ 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului a fost identificată în afara autoturismului o singură persoană, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Vicovu de Sus, județul Suceava, care din nefericire era decedat. În autoturism a fost descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei.Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean mort în accident, în timp ce fugea de poliție după o înșelăciune comisă prin metoda ”Accidentul”.
 Vizualizări articol: 1565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevean mort în accident, în timp ce fugea de poliție după o înșelăciune comisă prin metoda ”Accidentul”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei