Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 293 (8210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autoritățile din Suceava au convins ucrainenii să suplimenteze personalul la PTF Porubnoe-Siret

Marţi, 13 Decembrie 2022 (19:59:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ucraina a suplimentat personalul de la Punctul de Trecere Porubnoe-Siret pentru ca procedurile de trecere a frontierei să se deruleze mai rapid, a informat, marți, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan. Acesta a transmis că demersurile au fost făcute atât de el, cât și de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a avut mai multe convorbiri cu șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți. „Partea ucraineană a suplimentat cu 9 lucrători personalul din Punctul de Trecere a Frontierei Siret”, a arătat prefectul Moldovan. Marți, în intervalul orar 08.00-16.00, pe sensul de ieșire din țară au fost verificate 180 camioane, existând condiții ca până la ora 20.00 să traverseze spre Ucraina în jur de 250 autovehicule de transport marfă.

În ultimele zile, valorile de trafic pe E85, mai ales în ceea ce privește sensul spre ieșirea din țară a autovehiculelor transport marfă între localitățile Dărmănești și Siret, a crescut în mod simțitor, fapt care a condus la formarea unor coloane de autovehicule de transport marfă pe unul din cele două sensuri de mers ale căii rutiere, traficul auto fiind astfel perturbat pe mai multe porțiuni. „În acest moment, coloana de autocamioane se întinde pe o lungime de circa 20 km (cu intermitențe pentru asigurarea accesului la gospodării și drumuri secundare), numărul de autovehicule de transport marfă din coloană scăzând cu aproximativ 300 față de ziua precedentă”, a declarat prefectul Alexandru Moldovan, care a mai spus că se află în legătură permanentă cu reprezentanții Poliției de Frontieră, Autorității Vamale, Serviciului de Poliție Rutieră și ai primăriilor localităților tranzitate de drumul european E85. În cursul zilei de miercuri sunt programate discuții cu primarii din Siret și Calafindești.

Echipajele poliției rutiere monitorizează în permanență situația și se acționează punctual în vederea fluidizării circulației, în momentul de față traficul auto spre și dinspre municipiul Rădăuți desfășurându-se în condiții normale, conform informațiilor furnizate de prefect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoritățile din Suceava au convins ucrainenii să suplimenteze personalul la PTF Porubnoe-Siret.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoritățile din Suceava au convins ucrainenii să suplimenteze personalul la PTF Porubnoe-Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei