Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 293 (8210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Poate nu redefinim "fotbalul"!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru meciuri mai avem din acest Campionat Mondial de Fotbal ale cărui principale caracteristici, din ceea ce am văzut până acum, ar fi căsurprizele s-au întins peste ceea ce prevedeam atât eu, cât şi specialiştii adevăraţi, analiştii de prin studiouri TV şi de la publicaţiile cele mai reputate, precum şi că mai mult s-a plâns decât s-a ţopăit de fericire, imaginile cele mai mediatizate fiind cu un Neymar distrus psihic după eliminarea Braziliei, cu un Ronaldo zguduindu-se în hohote după ratarea ultimei şanse de a deveni campion mondial, precum şi cu Harry Kane încercând să priceapă de ce mingea aia şutatăde el de pe punctul de la 11 metri, în loc de a intra în aţe, s-a plasat pe o orbită circumterestră! Realizarea sa a fost "salutată" de un alt mare fotbalist britanic, Alan Shearer, cu tradiţionalul "Fuck!" pe facebook. Fericitele supravieţuitoare, în număr de 4, îşi încep de astăzi bătăliile decisive pentru trofeu, logica elementară (care însă a fost sfidatăcu regularitate încă de la începutul turneului) indicând că nu prea am avea de ce să ne gândim la o finală Maroc - Croaţia, şi că e de aşteptat (ba şi de dorit, zic eu) una între celelalte două semifinaliste, Franţa şi Argentina. Dar, aşa cum Maroc a eliminat şi a tot eliminat echipe tot una şi una, zău că n-ar fi chiar mare mirare să o vedem bătând şi campioana mondială, dar cum zicea bancul ăla vechi cu trecerea SUA la comunism, ar fi păcat! O posibilă victorie a Marocului azi, şi apoi în finală, ne-ar sili să redefinim conceptul de "fotbal", chestie la care zău că nu ne-am pricepe chiar toţi, ci poate doar dl Dan Petrecu, a cărui gândire tactică este identică cu mizeria de (anti)fotbal de căcănari pe care îl practică şi Maroc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poate nu redefinim "fotbalul"!.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Poate nu redefinim "fotbalul"!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei