Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 280 (8197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nenorocire

O bătrână a suferit arsuri în timp ce încerca să oprească focul care i-a distrus casa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a făcut pagube mari în gospodăria unei femei în vârstă de 85 de ani, care a ajuns la spital cu arsuri și cu un traumatism la un picior. Alarma de incendiu s-a dat duminică dimineață, în jurul orei 9.30, în satul Plutonița, oraș Frasin. 

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit rând pe rând la fața locului cu patru autospeciale de stingere.

La sosirea primului echipaj de pompieri, ardeau casa și o parte din anexele gospodărești, construcții corp comun, majoritare din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Echipajul SMURD deplasat la fața locului a preluat proprietara, în vârstă de 85 de ani, care avea arsuri la nivelul feței și un traumatism la piciorul stâng. Bătrâna a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate și investigații suplimentare.

Din păcate, focul a lăsat pagube mari în urmă.

Pompierii militari transmit că au ars casa cu bunurile din interior, o magazie și acoperișul adăpostului de animale, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați, în cazul primei proprietăți. Incendiul a afectat și locuința învecinată, unde s-au degradat elemente de tâmplărie din PVC și aproximativ 20 de metri pătrați din fațada casei.

”Flăcările au izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor căzute din soba cu acumulare de căldură”, au transmis pompierii militari suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână a suferit arsuri în timp ce încerca să oprească focul care i-a distrus casa.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână a suferit arsuri în timp ce încerca să oprească focul care i-a distrus casa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei