Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 280 (8197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

O seară „Ghost Rider”, la Balul Bobocilor 2022 al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seara de vineri, 25 noiembrie 2022, a fost una specială pentru elevii de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava. După o absență provocată de pandemie, elevii liceului, în parteneriat cu asociația „O viață altfel”,au creat un spectacol inedit, cu tema „GHOST RIDER”.

Începând cu ora 18.00, Casa de Cultură Suceava a fost tărâmul magic al Balului Bobocilor, cu momente de umor, romantism și eleganță. Pasiunea pentru motoare a elevilor din liceu a decis un decor stilizat, în care butoaiele, motoarele și recuzita motociclistului au susținut ideea călătoriei cu entuziasm și responsabilitate.

Elevii organizatori au fost atât din clasa a X-a A (Răzvan Lala), cât și din clasele mai mari (Mario Croitor, Nicoleta Hreniucși Dario Oana din XI B; Raul Rotaru din XI C; Marius Briniuc, Dorin Cerlincă, Sebastian Apetri și Gabriel Gheorghian din XII B; Sebastian Jaba din XII C).

Elevii Mario Croitor și Nicoleta Hreniuc(XI B) au prezentat spectacolul.

De la început, aceștia au precizat faptul că, anul acesta, toți spectatorii pot decide câștigătorii titlurilor de Miss și Mister. În acest sens, în timpul defilării de seară, pe ecranul din dreapta scenei a apărut un cod QR, care, odată scanat cu ajutorul telefonului sau prin accesarea link-ului de sub cod, a redirecționat votantul către o pagină de pe care a putut alege bobocii preferați.

Demonstrația de fitness (Marius Plescaciuc, XII C) și de judo(Alessia Conișceac – dublă campioană mondială și Maria Romega – amândouă plurimedaliate la turnee naționale și internaționale, componente ale centrului olimpic CSM Constanța; Ștefania Hreniuc, Maia Hreceniuc, Andreea Lelcu, Sofia Iațcu, Alexandru Daniș, Andrei Ursaciuc – participanți la turnee naționale și internaționale și câștigători a diverse medalii, coordonați de către antrenorul George Conișceac) a arătat că tehnica devine o încântare atunci când e însoțită de talent.

„A plâns”o chitară prin vocea elevului Gabriel Cîrcu (XI A), iar trupa de fete PINK ILLUSIONS, de la Colegiul Național de Informatica „Spiru Haret”, a încins atmosfera printr-un dans modern cu tușe orientale.

Scena umoristică de pantomimă a fost interpretată cu talent de către Artur Pintilie, Emanuel Crudu, Andrei Voiviciuc și Alexandru Ciornei, antrenând întreaga echipă a bobocilor pentru a repara o mașină construită de către alți zece elevi ai colegiului tehnic.

 

Opt perechi pentru Miss și Mister

Bobocii Denisa Ștefania Andriciuc și Alexandru Ilie Ciornei (IX A), Daniela Lăcrămioara Asaftei și Emanuel Crudu (IX D), Iustina Roman și George Andrei Voiviciuc (IX D), Eliza Ekaterina Turturean Ikim și Claudiu Bocance (IX C liceu și IX C școală profesională), Larisa Mihaela Spoială și Artur Pintilie (IX D), Cristina Mihaela Olariu și Ilie Robert Poroch (IX A) au intrat în competiția pentru titlurile de Miss și Mister 2022, alături de o pereche de elevi din clasa a X-a A (Andreea DianaVăcăriuc și Florin Cristian Chiteală Spătaru) și una din clasa a XI-a A (Bianca Petronela Corhan și Tudor Jaba), marcând astfel și generațiile de elevi private de un eveniment de referință în viața unui licean.

Cele opt perechi au trecut prin probe inițiatice menite a le testa caracterul, abilitățile și modul în care decid să răspundă provocărilor de grup și individuale: prezentarea personalității prin aspecte referențiale și gradul de spontaneitate; momentele proprii prin care ne-au dezvăluit din aptitudinile lor (scenetă de teatru; tango, împreună cu elevulAlessandro Butnaru, din clasa a XI C, și cu fostul elev Claudiu Hreniuc;dans contemporan; interpretarea unei piese a Irinei Rimes; s-a pictat cu însuflețire tematica balului, pe fondul melodiei „Galbenă gutuie”, remixată modern); defilarea și valsul în ținută de seară. Mai timid sau mai îndrăzneț, perechile ne-au încântat cu prezența de spirit, cu bucuria de a fi sensibili, comunicativi, frumoși, îndrăgiți.

 

Miss și Mister Boboc - Eliza Ekaterina Turturean Ikim și Claudiu Bocance

Publicul i-a susținut pe toți, votându-i drept câștigători peEliza Ekaterina Turturean Ikim și Claudiu Bocance, iar locurile II și III au revenit perechilor Andreea DianaVăcăriuc și Florin Cristian Chiteală Spătaru, respectiv Denisa Ștefania Andriciuc și Alexandru Ilie Ciornei,cărora sponsorii le-au oferit cadouri și distincții pentru prestația lor aparte. Ținutele concurenților au fermecat, fiind purtate cu grație de către adolescenții care au urcat pe scenă cu dorința și voința de a se remarca într-un mod cât mai plăcut în fața admiratorilor și a familiei.

Gheboasă a fost invitatul special al serii.

La rugămințile organizatorului, artistul ale cărui versuri au stârnit o serie de controverse și-a adaptat repertoriul și a omis din recitalul său de vineri seară piesele cu mesaj îndoielnic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O seară „Ghost Rider”, la Balul Bobocilor 2022 al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O seară „Ghost Rider”, la Balul Bobocilor 2022 al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei