Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 247 (8164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copii de perspectivă

Un antreprenor local face apel la oamenii de afaceri să sprijine echipa de rugby juniori U 18, aflată pe locul I în campionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr antreprenor local, care este și jucător activ la echipa de rugby CSM Bucovina Suceava, face un apel către oamenii de afaceri din Suceava pentru a se implica și ei în susținerea echipei de rugby juniori U 18 a LPS Suceava, care se află pe locul I în campionatul național și are șanse reale la o medalie, poate chiar la titlul național.

”Facem un apel de solidaritate către firmele private care poate nu dau mai departe cei 20% din impozitul pe profit și își doresc să susțină sportul sucevean. Pentru acești tineri, este un real suport.

Ne dorim mult ca sportul sucevean să evolueze. Ne dorim mult ca echipa de juniori U18 Rugby să aibă suportul orașului în evoluția lor spre performanță, iar anul 2022 este anul în care sportivii își doresc să aducă o medalie în orașul Cetății de Scaun, și nu orice medalie, ci pe cea de aur”, este apelul transmis de Ovidiu Cristian Moscaliuc, care este și el sponsor al sportului sucevean, prin Wood Bucovina.

Acesta a subliniat că nu este vorba de sume neapărat mari, însă dacă numărul susținătorilor ar fi semnificativ, evident că s-ar aduna și o sponsorizare importantă.

Echipa de juniori U 18 a LPS Suceava, antrenată de Codrin Prorociuc și Mihai Coca, a câștigat ambele meciuri disputate în campionatul național până acum și, deși drumul este lung, sunt șanse reale la o medalie națională. Anul trecut, în campionatul național U 17, aceiași copii au obținut medalia de bronz. Echipa se află în evident progres, iar băieții se simt suficient de puternici pentru a se confrunta cu echipele mai titrate, gen Dinamo sau CSM Constanța.

 

”Suntem o afacere mică pe lângă marii giganți. Am început greu, sacrificând timp, energie și bani pentru a încerca să evoluăm de la un proiect la altul. Exact la fel se întâmplă și în sport, îți sacrifici timpul liber, vacanțele, banii, pentru a încerca să atingi performanța. Am fost și noi sportivi de mici și știm ce sacrificii trebuie să faci pentru a evolua de la un meci la altul. Tocmai de aceea, din puținul nostru, ne-am dorit să oferim sprijin, cât de mic, sportului local”, a mai transmis Ovidiu Cristian Moscaliuc, care evident că este în măsură să vorbească, atât ca sportiv, cât și ca susținător al sportului și mai ales al tinerilor care îl practică. 

Echipa de rugby juniori U 18 a LPS Suceava este susținută deocamdată de AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud Romania și Asociația Prietenii Rugbyului.

Echipa de rugby U 18 a LPS Suceava va putea fi văzută la treabă duminica aceasta, de la ora 11.00, când va întâlni pe terenul Unirea Șoimii Dinamo București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un antreprenor local face apel la oamenii de afaceri să sprijine echipa de rugby juniori U 18, aflată pe locul I în campionat.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un antreprenor local face apel la oamenii de afaceri să sprijine echipa de rugby juniori U 18, aflată pe locul I în campionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei