Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 247 (8164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur anunță începerea lucrărilor de modernizare pe DN 29A, de la Adâncata spre Dorohoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că de miercuri au început lucrările de modernizare pe DN 29A, de la Adâncata spre Dorohoi. La începerea lucrărilor a fost prezent și primarul din Adâncata, Viorel Cucu. Șeful administrației județene a precizat că lucrările de modernizare se vor face pe un tronson de 19 kilometri, până în Zvoriștea, la limita cu județul Botoșani. „Suntem pe DN 29A, drumul național care leagă Suceava de Dorohoi, în pădurea de la Adâncata. În sfârșit după mai multe demersuri s-a început modernizarea acestui drum pe 19 kilometri, de la Suceava până la podul de la Zvoriștea. E vorba de un strat de asfalt pe 19 kilometri, iar în comuna Adâncata vor fi și dale de beton scoase pentru că acolo sunt foarte multe denivelări, burdușiri”, a spus Flutur. El a precizat că în total se vor turna 134.000 de metri pătrați de asfalt pe acest tronson de drum. Președintele CJ Suceava a precizat că acest drum este important deoarece face legătura cu județul Botoșani, spre viitorul punct de trecere al frontierei cu Ucraina, în zona Pomârla, de la Racovăț.

„Era nevoie de această modernizare și mă bucur că în sfârșit locuitorii din Adâncata, din zona Șerbănești, Zvoriștea au parte de o modernizare a unui drum pe care îl așteptau de mult timp. Sper să prindem foarte repede și momentul de modernizare a acestui drum prin extinderea zonei carosabile, cu acostamente modernizate. Vorbim de legătura cu județul Botoșani, cu Rădăuți Prut, cu Republica Moldova, pe aici se face, dar și spre autostrada A7 și e nevoie în viitor de modernizarea și lărgirea acestui drum”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul din Adâncata a precizat că aceste lucrări de modernizare sunt așteptate de cel puțin 10 ani, de când a preluat funcția de primar al comunei. „Mulțumesc din suflet Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și președintelui Consiliului Județean Suceava pentru demersurile făcute în vederea realizării acestei investiții. Este un lucru deosebit de important pentru oamenii din Adâncata. S-a spus de mai multe ori că va fi modernizat și până nu am văzut fizic nu am vrut să anunț începerea modernizării. Acum vedem că efectiv au început lucrările și îi pot anunța cu bucurie pe locuitorii din Adâncata că vor avea un drum modernizat”, a precizat Viorel Cucu. Nu în ultimul rând, reprezentantul CNAIR și-a exprimat speranța că lucrările de modernizare vor fi finalizate până la începerea iernii, dacă vremea va fi favorabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur anunță începerea lucrărilor de modernizare pe DN 29A, de la Adâncata spre Dorohoi.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur anunță începerea lucrărilor de modernizare pe DN 29A, de la Adâncata spre Dorohoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei