Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 247 (8164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la regina Letizia a Spaniei și Carmen Iohannis

Ce analizăm:

1! Distanța dintre Carmen Iohannis și regina Letizia a Spaniei. Vorbim despre o distanță protocolară între ele. Cele două doamne se deplasează și poartă o conversație menită să creeze și să mențină o stare de cordialitate. Nu sunt prietene, nu au un trecut relațional împreună. Este doar o întâlnire diplomatică și distanța dintre ele evidențiază acest lucru. Acest stil de deplasare și distanța menținută mai evidențiază că în plan subconștient cele două persoane încearcă să nu creeze o relație de dominare a uneia față de alta.

2! Poziția mâinii stângi la regina Letizia a Spaniei. Poziția palmei stângi a reginei Letizia a Spaniei ne indică că aceasta îi relatează interlocutoarei despre o situație amintită de natură tactilă (senzații legate de atingeri percepute de aceasta). Mai putem interpreta faptul că aceasta a avut un rol inițiator în acea conjunctură. Regina Letizia a Spaniei a experimentat anumite trăiri interioare ce au rămas stocate ca amintiri și acum povestește despre acestea cu plăcere și un ușor amuzament.

3! Poziția mâinii drepte la Carmen Iohannis. Carmen Iohannis are brațul, palma dreaptă poziționate ușor spre partea anterioară a coapsei drepte. Dacă brațul nu a ajuns în această poziție datorită balansului natural imprimat de deplasarea în sine, putem interpreta faptul că aceasta este plăcut impresionată de experiența relatată de regina Letizia a Spaniei și că ar vrea și ea să experimenteze!

4! Poziția capului la regina Letizia a Spaniei. Atât, poziția capului ușor aplecat ușor spre stânga, cât și privirea orientată spre dreapta jos ne indică faptul că regina Letizia a Spaniei accesează din memorie informații legate de sfera tactilă.

5! Poziția capului la Carmen Iohannis. Pe lângă elementul diplomatic protocolar, care cere ca armonia conversațională să fie întreținută printr-o aprobare și exprimare a unei stări de entuziasm față de cele relatate de interlocutoare, Carmen Iohannis ne arată că exprimă o stare de entuziasm și că regina Letizia a Spaniei a reușit cu succes să îi capteze atenția!

Concluzie:

O conversație protocolară în care regina Letizia a Spaniei a reușit să îi capteze atenția partenerei sale de discuții, Carmen Iohannis, printr-o relatare despre o amintire de natură tactilă a acesteia.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la regina Letizia a Spaniei și Carmen Iohannis.
 Vizualizări articol: 3256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 28 voturi
Limbajul nonverbal la regina Letizia a Spaniei și Carmen Iohannis5.0528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei