Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 223 (8140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără limite

Alcoolemie record pentru un șofer implicat într-un accident în Suceava - peste 4 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean implicat într-un accident rutier acum câteva zile în municipiul Suceava a stabilit un adevărat record negativ privind gradul de alcoolemie în sânge.

Probele biologice au arătat că Petru Tifiniuc, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, avea o concentrație de peste 4 la mie în sânge, chiar 4,10 la una din probe. Polițiștii rutieri au mai avut cazuri de alcoolemii în sânge de peste 3 la mie, mai rar peste 3,5 la mie, dar peste 4 g/l alcool în sânge nu au avut în ultimi ani.

Probabil pe considerentul alcoolemiei foarte mari, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Aparent surprinzător, în ședința de marți, 20 septembrie, Judecătoria Suceava a respins propunerea și a stabilit că măsura controlului judiciar este suficientă. Inculpatul a petrecut așadar doar 24 de ore în arest, cel puțin deocamdată.

Pe 8 septembrie, în jurul orei 18.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre producerea unui accident pe strada Aleea Dumbrăvii din municipiul Suceava.

Echipajul deplasat la fața locului a găsit doar una din mașinile implicate, o Dacie Logan, celălalt conducător auto plecând de la fața locului.

În baza informațiilor obținute polițiștii au identificat în scurt timp autoutilitara VW LT 35 implicată în accident, în curtea unui imobil de pe aceeași stradă – Aleea Dumbrăvii. A fost identificat și șoferul, Petrică Tifiniuc, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, aflat în stare avansată de ebrietate. Aparatul etilotest a indicat în cazul său concentrația de 1,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat (ulterior probele de sânge au indicat alcoolemia de peste 4 la mie, aceasta din urmă fiind valoarea probă la dosar).

În urma tamponării de pe Aleea Dumbrăvii, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava, pasager în Dacia Logan izbită de autoutilitara condusă de șoferul băut, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-a fost stabilit diagnosticul preliminar de contuzie umăr stâng și contuzie genunchi drept, leziuni ușoare, care nu au necesitat internarea. 

Cel puțin în primă fază, șoferul băut a fost pus sub acuzare și pentru infracțiunea de „părăsirea locului accidentului”. Încă nu s-a stabilit cert dacă evenimentul rutier va fi încadrat la tamponare sau accident rutier, totul depinzând de persoana rănită și dacă aceasta va avea nevoie sau nu de îngrijiri medicale.

Chiar și fără a doua infracțiune, procurorii au cerut arestarea preventivă doar pentru alcoolemia imensă a conducătorului auto.

La acest moment, bărbatul este în libertate așadar, sub măsura controlului judiciar, având impuse mai multe obligații și restricții de la care nu are voie să se abată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alcoolemie record pentru un șofer implicat într-un accident în Suceava - peste 4 la mie.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alcoolemie record pentru un șofer implicat într-un accident în Suceava - peste 4 la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cocktail de creveți cu sos de cognac și portocală Ingrediente:-1 kg creveți cruzi -100 ml cognac-zeama de la 2 portocale-sos de soia-orez basmatic-unt-verdeață -ulei de măsline  Mod de preparareSe decortichează creveții, cozile se pun separat, iar restul de capuri și coji se pun la fiert cu:... Citeşte