Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 223 (8140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bursucu’, numai pagubă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum vreo două zile eram aproape gata de a sărbători. Cum, ce? Debarcarea clovnului proţăpit în moţul campioanei României, CFR Cluj: numitul Dan Petrescu, eternul Bursuc bosumflat, farsorul frustrat care se consideră (doar el pe el însuşi!) veşnic nedreptăţit, veşnic furat de oricine şi de toţi la un loc, veşnic subapreciat în raport cu performanţele lui care (lui şi numai lui) i se par fără egal şi chiar fără termen de comparaţie la nivelul fotbalului românesc. Nu e an fotbalistic care să înceapă cu el la cârmavreunei echipe româneşti şi care să îl găsească altfel decât lătrând că rupe tot în ţară şi în Europa, drumul către fazele superioare ale primei competiţii continentale fiindu-le deschis larg lui şi comedianţilor din subordine, dintre care piesele presupuse "de bază" sunt fie rebuturi internaţionale, fie fosile româneşti de vârsta ţestoaselor din Galapagos ori maimuţoi vopsiţi în fotbalişti, desigur născuţi talent şi care vor muri... nevandabili! Bosumflatu' mârâie că nu pricepe de ce lumea îi cere demisia la fiecare meci, el fiind "devotat cauzei", cape vremea comunismului, şi neavând niciodată opţiunea de bun-simţ de a demisiona şi a se duce unde-o vedea cu ochii. Nu. El, asemenea şi altor nesimţiţi (Piţurcă, Contra, Daum etc.),nu se cară nici dacă o ţară-ntreagăîi strigă că s-a săturat de el şi de fotbalul milog pe care îl propune, că la mai mult nu-l duce mintea. Mă gândesc că dincolo de nesimţire ar putea fi şi o problemă de sănătate, deranjamentul în cauză putându-se defini doar în termenii psihiatriei. Greşesc eu? Atunci socotiţi şi dv: ăstuia i se cere demisia din toate părţile, iar el nu se simte. În acest timp, Tuchel, antrenorul lui Chelsea, după ce cu un an înainte fusese desemnat de FIFA "Antrenorul anului", este pus pe liber. Înainte de a se desemna înlocuitorul, hop şi Bursucu`, care s-a ... autopropus antrenor la Chelsea, grohăind că şi gratis s-ar duce! Ca să ce? Ca să-i bage-n faliment? Că tocmai ce spuse finanţatorul CFR Cluj, în timp ce scriu eu acest articol, că "Petrescu n-a produs decât pagubă"! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursucu’, numai pagubă!.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bursucu’, numai pagubă!4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cocktail de creveți cu sos de cognac și portocală Ingrediente:-1 kg creveți cruzi -100 ml cognac-zeama de la 2 portocale-sos de soia-orez basmatic-unt-verdeață -ulei de măsline  Mod de preparareSe decortichează creveții, cozile se pun separat, iar restul de capuri și coji se pun la fiert cu:... Citeşte