Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 223 (8140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Analiză

Taxele și impozitele locale din municipiul Suceava pentru 2023 vor fi majorate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii municipiului Suceava vor plăti mai mult în contul de colectare a taxelor și impozitelor locale, pentru 2023, după ce o decizie în acest sens va fi luată în perioada imediat următoare.

Chiar dacă proiectul guvernamental privind modificarea modului de calculare a taxelor și impozitelor, care ducea la schimbări majore în anumite situații, a fost prorogat până în 2025, o mărire a actualelor taxe și impozite este inevitabilă, consideră primarul Sucevei, Ion Lungu: „De zece ani de zile, la Suceava, nu am majorat taxe și impozite locale. De această dată nu mai avem altă posibilitate. Trebuie să majorăm și noi taxele și impozitele locale pentru că gigacaloria crește, curentul crește de cinci ori, toate cresc... Și primăria trebuie să aibă bani de unde să plătească!”

Edilul Sucevei a menționat că înainte de a se lua o decizie, se va face o analiză atentă privind creșterile de taxe și impozite.

„O majorare la taxe și impozite locale pentru anul 2023 va fi cu siguranță”, a declarat Ion Lungu, care a evitat să spună procentul cu care aceste taxe locale vor crește, singura precizare fiind că majorarea va fi cel puțin egală cu rata inflației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taxele și impozitele locale din municipiul Suceava pentru 2023 vor fi majorate.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taxele și impozitele locale din municipiul Suceava pentru 2023 vor fi majorate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cocktail de creveți cu sos de cognac și portocală Ingrediente:-1 kg creveți cruzi -100 ml cognac-zeama de la 2 portocale-sos de soia-orez basmatic-unt-verdeață -ulei de măsline  Mod de preparareSe decortichează creveții, cozile se pun separat, iar restul de capuri și coji se pun la fiert cu:... Citeşte