Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 223 (8140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Interpretare satirică

Un băiețel din Câmpulung Moldovenesc, câștigătorul Trofeului Festivalului de Umor „Constantin Tănase”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un băiețel din Câmpulung Moldovenesc, Andrei Bodnar, în vârstă de 8 ani și jumătate, elev în clasa a II-a B la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă”, este câștigătorul Trofeului Festivalului de Umor „Constantin Tănase”, ediția a XXVII-a, secțiunea interpretare satirică, eveniment desfășurat la Pădureni și Vaslui.

Micul actor a interpretat în fața juriului, dar și în fața publicului vasluian, povestea „La cireșe” de Ion Creangă. Copilul a impresionat atât cu interpretarea sa originală, cât și cu ținuta, purtând un costum popular specific Bucovinei, cu bundiță cu blană de dihor, opinci, pălărie, trăistuță etc. Andrei Bodnar a fost îndrumat de actorul, umoristul și scriitorul Constantin Tiron și de învățătoarea Maria Mocriciuc, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

 

Aplauze, aprecieri

Juriul Festivalului de Umor „Constantin Tănase”, ediția a XXVII-a -  Concurs de Interpretare Satirică, organizat de Consiliul Județean Vaslui, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, Primăria și Consiliul Local Pădureni, a fost format din: Aurelian Bălăiță, rectorul Universității de Artă „George Enescu” Iași, Marcel Anghel, directorul Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad, și Radu Ghilaș, actor și regizor al Teatrului Național Iași.

Elevul Andrei Bodnar s-a prezentat cu povestea „La cireșe” pe scena Centrului Cultural Pădureni, sâmbătă, 17 septembrie 2022, în fața juriului, după care, a doua zi, cu același text, copilul a urcat pe scena amenajată în piața centrală a Vasluiului și și-a prezentat monologul, fiind aplaudat minute în șir. „Vă mulțumesc foarte frumos pentru premiu și vă mulțumesc tuturor pentru invitație”, a spus, la final, marele câștigător (mic la stat, mare la interpretat), în aplauzele publicului prezent la eveniment. Copilul s-a întors acasă cu trofeul festivalului, o medalie și o diplomă. Puteți urmări evoluția lui Andrei Bodnar pe https://www.youtube.com/watch?v=XZO8NjnDIN0&t=353s

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiețel din Câmpulung Moldovenesc, câștigătorul Trofeului Festivalului de Umor „Constantin Tănase”.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un băiețel din Câmpulung Moldovenesc, câștigătorul Trofeului Festivalului de Umor „Constantin Tănase”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cocktail de creveți cu sos de cognac și portocală Ingrediente:-1 kg creveți cruzi -100 ml cognac-zeama de la 2 portocale-sos de soia-orez basmatic-unt-verdeață -ulei de măsline  Mod de preparareSe decortichează creveții, cozile se pun separat, iar restul de capuri și coji se pun la fiert cu:... Citeşte