Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 223 (8140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Primarul Bogdan Loghin a verificat lucrările de la Școala Nr. 6 din cartierul Obor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, împreună cu un grup de specialiști din executivul local, s-a deplasat miercuri dimineață în cartierul Obor din municipiu pentru a verifica starea lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 6. După discuțiile purtate cu executantul lucrărilor, primarul Loghin a constatat că lucrările sunt în grafic și împreună cu specialiștii din primărie a identificat unele lucrări ascunse, suplimentare, din cauza stării de degradare parțială a clădirii care a stat nefolosită timp de peste 15 ani. Primarul Bogdan Loghin a afirmat: „Vreau să vă asigur că am muncit foarte mult pentru a găsi cele mai bune soluții legale și a remedia aceste probleme, adoptând cea mai bună variantă preț- calitate. Sunt bucuros de felul cum decurg aceste lucrări, pentru că echipa lucrează corespunzător și într-un ritm alert, deoarece termenul pe care l-am impus prin contract este de șase luni.”Odată cu finalizarea lucrărilor de acolo aglomerația din unitățile de învățământ din municipiul Rădăuți va lua, cel mai probabil la începutul anului viitor, o „gură de aer”, în condițiile în care Școala Gimnazială Nr. 6 din cartierul Obor va fi pusă la dispoziția celor mai tineri cetățeni ai municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Bogdan Loghin a verificat lucrările de la Școala Nr. 6 din cartierul Obor.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Bogdan Loghin a verificat lucrările de la Școala Nr. 6 din cartierul Obor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cocktail de creveți cu sos de cognac și portocală Ingrediente:-1 kg creveți cruzi -100 ml cognac-zeama de la 2 portocale-sos de soia-orez basmatic-unt-verdeață -ulei de măsline  Mod de preparareSe decortichează creveții, cozile se pun separat, iar restul de capuri și coji se pun la fiert cu:... Citeşte