Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 218 (8135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sporturi de toamnă care te țin în formă

Toamna nu trebuie să ne limiteze accesul la mișcare. Pentru că este important să te menții în formă indiferent de vremea de afară, alege activități sportive pe care le poți practica afară sau continuă să te antrenezi în sală.

 

Cele mai accesibile sporturi de toamnă

Printre cele mai accesibile activități sportive, indiferent de sezon, se numără jogging-ul. O sesiune de alergare în fiecare dimineață te ajută, nu doar să arzi calorii și să scapi de kilograme, dar și să îți menții corpul sănătos. Ai grijă, însă, să porți echipament adecvat – un trening din fibre care absorb transpirația și o pereche de adidasi de barbati cu talpa flexibilă, care facilitează mișcarea piciorului și menține glezna.

Ciclismul este un sport care te ajută să te și recreezi în timp ce faci mișcare. Mersul activ pe bicicletă te ajută să arzi calorii și să parcurgi distanțe lungi în natură. Este unul dintre cele mai eficiente exerciții cardio pe care le poți efectua.

Toamna este un anotimp excelent și pentru drumeții. Temperaturile sunt mai prietenoase și este mult mai ușor să parcurgi trasee lungi. Echipează-te corespunzător, cu ghete speciale, cu talpa aderentă și nu uita să iei cu tine și o pelerină de ploaie. De  asemenea, ia cu tine un rucsac în care să ai o sticlă cu apă, ceva de mâncare și câteva accesorii specifice pentru excursiile pe munte.

Înotul este un sport care îți lucrează tot corpul. Chiar dacă este toamnă, încă poți merge la piscinele în aer liber, iar unele au și apa încălzită astfel încât să poată rămâne deschise cât mai târziu în toamnă.

O altă activitate potrivită în acest sezon, când soarele nu mai arde atât de tare, este tenisul. Te poți antrena pe terenurile de zgură sau poți juca pe iarbă, însă ai nevoie de încălțăminte adecvată pentru suprafața respectivă. Alege o pereche de adidasi Nike de pe magazinele online. Urmărește descrierea produselor pentru a vedea care sunt potriviți pentru acest sport și pentru suprafața pe care vei juca.

Fotbalul și baschetul, de asemenea, sunt activități recreative care te ajută să te menții în formă și să arzi multe calorii. Mai mult decât atât, vei juca cu prietenii tăi și puteți să rămâneți la socializare după meci. Jocurile de echipă sunt o oportunitate de a-ți face și mai mulți prieteni și de a suda prieteniile existente.

Sportul în sala de fitness este ideal pentru cei care vor să facă forță și să își antreneze musculatura. O rutină zilnică în sala de sport, cu sesiuni de maxim 1 oră și jumătate, te va ajuta să ai un corp frumos lucrat, cu proporții echilibrate.

Nu renunța la sport, indiferent de anotimp, mai ales dacă vrei să ai un corp frumos și o sănătate de fier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sporturi de toamnă care te țin în formă.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sporturi de toamnă care te țin în formă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei