Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 218 (8135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consiliul Local Suceava

Ovidiu Paul Hrițcu: „Pregătim infrastructura pentru viitoarele performanțe ale sportivilor suceveni”

Vineri, 16 Septembrie 2022 (20:17:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local liberal Ovidiu Paul Hrițcu, președintele Comisiei de tineret și sport din deliberativul local, a declarat că sportul are mare susținere din partea administrației locale, arătând că resurse financiare importante sunt direcționate în vederea creării de condiții pentru susținerea performanței, dar și pentru încurajarea practicării sportului de către un număr mai mare de cetățeni, exemplu fiind organizarea Crosului Sucevei, programat pentru duminică, 18 septembrie, dar și marile investiții demarate la ieșirea din municipiu, spre Fălticeni.

Acesta a salutat începerea lucrărilor la baza sportivă multifuncțională din zona Metro care include un teren de fotbal tip UEFA, cu tribună de 500 de locuri, subliniind că acolo va lua ființă un complex sportiv care va avea în componență și mult așteptata Sală Polivalentă de 5.000 de locuri, dar și un teren de  fotbal modern, care-l va înlocui pe cel din Areni.

„Pregătim infrastructura pentru viitoarele performanțe ale sportivilor suceveni”, a spus consilierul local liberal. El a menționat că sportul sucevean  se poate lăuda cu performanțe notabile, amintind că în top se află  handbalul, CSU Suceava activând  cu succes în Liga Națională. 

Mai mult, a amintit el, echipa de handbal a Universității ”Ștefan cel Mare” a devenit campioană europeană universitară  la Jocurile Europene Universitare găzduite în iulie de orașul polonez Lodz. 

Și fotbalul se află pe un trend ascendent, susține Ovidiu Paul Hrițcu, FC Foresta situându-se pe primul loc în Liga a treia.

Consilierul local liberal a amintit și de rezultatele foarte bune obținute de Clubul Sportiv Municipal Suceava, acolo unde deține și calitatea de administrator. 

„Avem rezultate excelente la canotaj, bune la atletism, box și lupte. Avem echipa de rugby în Liga I și de curând și la volei suntem în Liga I, unde sperăm că vom face o figură bună”, a mai spus președintele Comisiei de tineret și sport din Consiliul Local Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Paul Hrițcu: „Pregătim infrastructura pentru viitoarele performanțe ale sportivilor suceveni”.
 Vizualizări articol: 1867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ovidiu Paul Hrițcu: „Pregătim infrastructura pentru viitoarele performanțe ale sportivilor suceveni”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei