Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 199 (8116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

Strada Simion Bărnuțiu va fi „îmbrăcată în haine noi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procesul de reabilitare și modernizare a arterelor de circulație din municipiul Rădăuți continuă. Încă de la începutul acestei săptămâni au debutat o serie de lucrări pe strada Simion Bărnuțiu, lucrări care presupun reparații, asfaltări și modernizări pe această arteră importantă, care face legătura dintre zonele Volovățului și Mihai Viteazul. Primarul municipiului, Bogdan Loghin, a declarat: „Mă bucur că vorbim despre asfaltare, și spun acest lucru pentru că este un subiect urmărit cu interes de rădăuțeni. Încă de marți a început asfaltarea cu primul strat pe strada Simion Bărnuțiu, tronsonul de la intersecția cu străzile Tudor Vladimirescu până la cea cu strada Gheorghe Lazăr. Doresc să fac o remarcă, în sensul că ne-am fi dorit să mergem cu asfaltarea până la strada Mihai Viteazul, doar că limita achiziției directe atât ne-a permis. Așa cum am promis cetățenilor din municipiu că asfaltarea se află pe primul loc în prioritățile administrației Loghin, nu am vrut să treacă un an în care să nu atribuim și direct, adică atât cât ne permite legea în zona asfaltărilor. Dacă vremea va fi favorabilă vom începe astăzi (n.a. – miercuri, 24 august) și banda a doua de asfaltare, după care vom veni cu montarea bordurilor, se vor ridica capacele de geigere și canalizările, pentru a interveni și cu ultimul strat. Această stradă este extrem de importantă în traficul rutier local pentru că este paralelă cu strada Bogdan Vodă, o cale de acces spre zona Mihai Viteazul care este folosită des de rădăuțeni. În același timp strada Simion Bărnuțiu va fi ruta alternativă pentru perioada când strada Bogdan Vodă va fi folosită numai de pietoni până la intersecția cu strada Mihai Viteazul, în weekenduri, așa cum ne-am propus. Așadar, după ce finalizăm lucrările pentru primul strat vom turna stratul de uzură și vom face și retușurile care se impun. Estimez că lucrările de pe strada Simion Bărnuțiu vor fi finalizate, în funcție și de vreme, în maximum două-trei săptămâni”.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Simion Bărnuțiu va fi „îmbrăcată în haine noi”.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strada Simion Bărnuțiu va fi „îmbrăcată în haine noi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăv cu sos de hribi și smântână Păstrăvul eviscerat se crestează, se condimentează cu sare și piper, se lasă la rece circa 30 de minute, după care se tapetează cu făină și se prăjește în ulei încins pe ambele părți până se rumenește.Separat se face sosul de hribi... Citeşte