Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 199 (8116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Metropolitan

Păstrăv cu sos de hribi și smântână

Păstrăvul eviscerat se crestează, se condimentează cu sare și piper, se lasă la rece circa 30 de minute, după care se tapetează cu făină și se prăjește în ulei încins pe ambele părți până se rumenește.

Separat se face sosul de hribi cu smântână.

Se curăță hribii, se spală și se lasă la zvântat pe un prosop curat.

Se curăță 1-2 cepe, 3-4 căței de usturoi, după care se toacă în cuburi mici și se trag la tigaie în ulei de măsline circa 4-5 minute.

Se taie hribii în formă de cuburi, se adaugă peste ceapa și usturoiul călit, pentru a fierbe se adaugă 250 ml vin alb și 250 ml apă, sare după gust.

Se fierbe 30 de minute, după care se adaugă smântână.

Smântâna se face in felul următor:

500 gr smântână pentru gătit, 2 linguri de făină, o lingură de amidon din porumb, se amestecă bine cu telul, daca este compoziția groasă se poate adăuga puțină apă rece. Se dă un clocot la sos până se fierbe.

Separat se pune păstrăvul intr-o tavă, se toarnă sosul peste el și se mai dă la cuptor 20-25 minute la 180 de grade.

Se servește de preferință cu mămăliguță și mujdei.

Vă dorim poftă bună!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păstrăv cu sos de hribi și smântână.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Păstrăv cu sos de hribi și smântână5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăv cu sos de hribi și smântână Păstrăvul eviscerat se crestează, se condimentează cu sare și piper, se lasă la rece circa 30 de minute, după care se tapetează cu făină și se prăjește în ulei încins pe ambele părți până se rumenește.Separat se face sosul de hribi... Citeşte