Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 179 (8096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Din 2016

Școala de vară de matematică, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele lunii iulie, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți au avut loc activitățile educative reunite sub titlul generic de „Școala de vară de matematică Valter Vasile Olaru”. Pe durata celor cinci zile, au fost implicați în activități 71 de elevi și un număr de 14 cadre didactice.

Profesorul Florin George Popovici a menționat: „interesați de aprofundarea domeniului matematic, elevii au rezolvat exerciții și probleme complexe sub îndrumarea competentă a profesorilor Vasile Roșca și Loredana Strugariu. Alături de domnii profesori s-a aflat și o absolventă valoroasă a colegiului, studenta Lidia Șcheul, care i-a călăuzit cu tact pe elevi în deslușirea tainelor polinoamelor”.

Potrivit acestuia, pe lângă sesiunile de învățare dedicate matematicii, s-au desfășurat și activități de recreere susținute de profesori din cadrul colegiului: „competiție și jocuri” (prof. Raluca Nanu și Nicoleta Mitrofan), „concurs de monologuri” (prof. Beatrice Halip), „cercul prieteniei – brigada anti-bullying” (prof. Mărioara Ardelean), activități sportive de handbal și baschet (prof. Rodica Hrihor și Alexandru Ciobara), „elemente de educație media” (prof. Maria Epatov), „storytelling, auto-cunoaștere și interacțiune” (prof. Angelica Popovici, Ana Maria Muntean și Florin George Popovici), „informatică sub formă de joc” (prof. Andreea Lungu și Gabriela Coajă), jocuri creative (eleva Elana Doruța Coroamă și eleva Anastasia Moloci), „lecția de pictură” (eleva Irina Trifan și eleva Paula-Denisa Ungurean).

Școala de vară a debutat în anul 2016, proiectul reușind să dobândească de-a lungul anilor popularitatea binemeritată în rândul elevilor, toate acestea fiind posibile grație sprijinului generos oferit de prof. Valter Vasile Olaru, totodată efortului organizatorilor și profesorilor participanți.

La activitățile din acest an au fost prezenți și absolvenți ai colegiului care au împărtășit elevilor experiențele lor din viața de studenți.

„A fost o adevărată plăcere să fiu alături de toți acești oameni minunați în atâtea zile. Am cunoscut persoane cu opinii diferite față de ale mele privind unele aspecte, cu hobby-uri diferite de ale mele, dar totuși cu același scop: acela de a deveni mai buni în ceea ce facem”, a menționat un elev.

 „Mi-a plăcut în mod deosebit școala de vară, am învățat lucruri cărora probabil nu le-aș fi oferit atenție, dacă nu treceam prin această experiență, am întâlnit persoane noi și am aflat mai multe despre cele pe care le cunoșteam deja”, a povestit o altă elevă.

„Se cuvin a fi aduse sincere mulțumiri domnului profesor Valter Vasile Olaru, cel care, prin spiritul de mecenat al domniei sale, totodată prin sprijinul pe care-l oferă, în fiecare an, unei astfel de experiențe, vădește anvergura unei personalități distinse, înzestrate cu o prețuire sinceră pentru educație și învățare”, a mai adăugat profesor Florin George Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala de vară de matematică, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala de vară de matematică, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei