Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 179 (8096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Start înscrieri

Două zile de senzații tari la Hard Enduro Bucovina, la jumătatea lunii august, în Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mai puțin de două săptămâni, în minunatul cadru natural al lacului Iezer, înconjurat de falnici brazi și molizi, va fi dat startul unui concurs în care pasionații de adrenalină își pot testa aptitudinile, pot stabili noi performanțe, întâlni vechi și noi prieteni, dar să se și bucure de priveliști minunate.

Startul înscrierilor pentru competiția care se adresează în special motocicliștilor a fost dat deja pe pagina https://www.facebook.com/HardEnduroBucovina.

În zilele de 13 și 14 august, atât cei înscriși în concurs cât și cei care vor să fie prezenți alături de prietenii lor, ori ca simpli spectatori, sunt așteptați în Câmpulung Moldovenesc, destinație turistică cu numeroase elemente de atracție, atât la baza principală – lacul Iezer, din comuna Sadova, cât și pe punctele speciale de pe traseu, unde vor avea parte de spectacol.

Hard Enduro Bucovina este un concurs regional ajuns la a 9-a ediție, organizat împreună cu Federația Română de Motociclism.

„Ediția din acest an se anunță a fi una dintre cele mai grele, cu aproape 60 de km de traseu offroad, cu cinci clase de competitori – profesioniști, experți, veterani, hobby și fete. În prima zi, sâmbătă, startul va fi dat la ora 14.00, iar duminică, de la ora 09.00, de la Lacul Iezer, unde se și încheie cursele. Vom avea locuri speciale în diferite puncte grele de pe traseu, în Câmpulung Moldovenesc pe pârâul Corlățeni, în Deia pe pârâul Deița și pe 3 Movile”, a explicat Gheorghe Sologiuc, organizator al evenimentului.

Traseul, care include poteci prin pădure, urcări abrupte, coborâri și urcări pe pâraie cu bolovani, mers pe creastă și priveliști minunate, a fost curățat de crengi și copaci căzuți, a fost marcat cu benzi și puncte portocalii, fiind obținută inclusiv autorizare de la Romsilva, pentru desfășurarea competiției.

Hard Enduro Bucovina este una dintre cele mai așteptate curse de enduro, atât prin prisma frumuseții traseului, a zonei, cât și a ospitalității, sute de turiști fiind așteptați să vină la eveniment, ca participanți, dar și ca spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile de senzații tari la Hard Enduro Bucovina, la jumătatea lunii august, în Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două zile de senzații tari la Hard Enduro Bucovina, la jumătatea lunii august, în Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei