Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

28-31 iulie

Festivalul „Zi-le de Watra”, cu proiecții de film, ateliere, jocuri și concerte, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Tinerilor Dorneni (OTD) desfășoară, în perioada 28-31 iulie, ediția a doua a Festivalului „Zi-le de Watra”, în zona Agrement Vatra Dornei (strada Runc), din municipiul Vatra Dornei.

„Evenimentul se prezintă în fața localnicilor și a tuturor celor care doresc să ia parte la acesta, prin dinamism, originalitate și culoare. Toate cele trei caracteristici sunt susținute de activitățile propuse în cele patru zile de festival. Astfel, fiecare categorie de vârstă poate să se simtă inclusă și atrasă de spiritul viu al copilăriei și tinereții. Printre aceste activități se pot enumera: proiecție de film în aer liber, plimbări cu trăsura sau bicicletele, competiții precum Exatlon, Paint Ball, Treasure hunt, Color Run, ateliere și jocuri diverse, seară de Folk, Karaoke”, au menționat reprezentanții OTD.

Punctul culminant al festivalului este reprezentat de momentul lui Argatu&Moș Martin, membri ai grupului Culese din Cartier care vor susține un concert pentru toți cei prezenți la locația menționată, alături de DJ Grim Ex, care va aduce „Nostalgia” prin playlistul pregătit pentru una din cele două seri în care va distra publicul.

Motivația acestei tinere organizații de a realiza voluntar un astfel de eveniment este crearea de activități și oportunități de divertisment, relaxare și deconectare de la cotidian, în principal pentru locuitorii Bazinului Dornelor, dar și pentru toți cei aflați în trecere, turiști sau toți cei interesați.

Dorian Dascălu, președintele Organizației Tinerilor Dorneni, a menționat că „această ediție dorim să aducă cât mai multe persoane, atât din planul local, cât și cel regional, național, și, cine știe, poate chiar internațional, pentru a transmite energia, vitalitatea și frumosul locului, voluntarilor și al fiecărui element ce va alcătui întreaga experiență de festival. Deși suntem la început de drum, încercăm să mobilizăm și să dezvoltăm fiecare idee cu potențial de creștere atât a noastră, ca organizație, cât și a comunității, prin activități ce antrenează buna dispoziție a oamenilor. Încurajăm participarea la acest festival și urăm anticipat un <Bun venit> plin de culoare, precum va fi și Zi-le de Watra!”

Prima ediție a fost organizată la finalul sezonului estival, când OTD a reușit să aducă împreună un număr mare de persoane, al căror feedback a fost unul din factorii care au determinat continuitatea și dezvoltarea festivalului „Zi-le de Watra”. Festivalul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, al Primăriei Vatra Dornei, iar sponsorul oficial este Apa Bucovina.

Mai multe detalii, inclusiv programul complet și informații despre activități, vor fi postate pe pagina evenimentului (https://fb.me/e/1UEJp833T), iar imagini de la prima ediție a festivalului se găsesc pe pagina Organizației Tinerilor Dorneni (https://www.facebook.com/OTD-Organizatia-Tinerilor-Dorneni-100172478264764).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Zi-le de Watra”, cu proiecții de film, ateliere, jocuri și concerte, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul „Zi-le de Watra”, cu proiecții de film, ateliere, jocuri și concerte, la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei