Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

O mașină 4X4, Marele Premiu la tombola organizată la sfârșitul acestei săptămâni, la Off Road Max Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiecare dintre cei prezenți poate pleca acasă cu Marele Premiu, doar achiziționând un singur bilet la tombolă

Banii obținuți în urma vânzării biletelor de tombolă vor fi folosiți în scop exclusiv umanitar, anunță echipa Off Road Max

 

Toți cei care vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la Off Road Max Bucovina (Capu Câmpului, 19-22 mai), cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off-Road, au șansa de a câștiga o mașină 4X4, în urma unei tombole care va fi organizată în scop exclusiv umanitar.

Cu un singur bilet achiziționat pentru tombolă, oricine poate pleca acasă la volanul unei mașini de off-road, pregătită special pentru acest eveniment de echipa Off Road Max.

Prețul unui bilet va fi o sumă modică, au anunțat organizatorii, participarea la tombolă nefiind condiționată de numărul de bilete cumpărate. Practic, cu cât mai mult bilete achiziționate, cu atât mai multe șanse de câștig.

Important de precizat este faptul că cei de la Off Road Max au anunțat că nici măcar un leu din vânzarea biletelor nu va fi însușit de organizatori, banii obținuți de pe urma tombolei urmând a fi donați unui ONG, cu scopul de a ajuta copiii refugiaților ucraineni.

Un alt aspect care trebuie menționat este faptul că singurii care nu au voie să participe la tombolă sunt cei din rândul organizatorilor.

Ieri, în service-ul din Șcheia al celor de la Off Road Max se lucra la ultimele finisaje ale Marelui Premiu pe 4 roți.

 

De ce Off Road Max Bucovina va fi cea mai spectaculoasă etapă din cele 8 ale Campionatului Național?

Evenimentul de la Capu Câmpului începe joi după-amiază, când va avea loc înscrierea concurenților și verificarea tehnică a vehiculelor. Până în prezent s-au înscris online peste 50 de echipaje (pilot/copilot), însă cei mai mulţi se vor înscrie direct la fața locului.

Competiția în sine începe vineri dimineață, de la ora 10.00, când toate vehiculele vor pleca pe traseele cu grad de dificultate diferit, stabilite pentru fiecare clasă în parte, concurenții încercând să scoată un timp cât mai bun.

Scenariul se repetă și sâmbătă, în cea de-a doua zi de concurs.

Ceea ce va fi diferit de celelalte etape de până acum ale Campionatului Național de Off-Road este faptul că cei de la Off Road Max vor aduce tot show-ul din pădure pe două ecrane Led imense, pe care spectatorii pot vedea și de la sute de metri distanță spectaculoase imagini dintr-o astfel de întrecere.

Deși semnalul e destul de slab în zonă, organizatorii vor folosi în premieră în România la o competiție internet prin sistemul de sateliți Starlink al lui Elon Musk.  

Mai mult, pentru ca show-ul să fie complet, de astăzi începe să fie montată la fața locului o scenă acoperită (8 X 6 m), pe lateralele căreia vor fi amplasate două ecrane Led gigantice (5 X 3 m), cu lumini și un sistem audio de 20.000 de W, în fiecare seară, începând de joi, urmând să aibă loc spectacole/petreceri cu DJ, focuri de tabără.

 

Va fi amenajată și o zonă de food cort, în care vom servi mâncare, în principal grătare, preparate făcute la ceaun și proțapuri. Va fi ca o petrecere câmpenească dacă vreți, însă în condiții civilizate. Vor fi corturi deschise cu mese și scaune, dar spectatorii pot sta și pe baloții de paie pe care îi aducem special pentru asta. Tocmai pentru că vrem să fim un exemplu, am pregătit nu mai puțin de 25 de coșuri de gunoi, iar la fața locului vor fi inclusiv 10 toalete”, a transmis Cristi Șuiu, manager Off Road Max.

Cea mai spectaculoasă zi va fi cea de trial, care va avea loc duminică, începând cu ora 9.00, zi în care echipajele înscrise în competiție se vor întrece pe un traseu în câmp deschis, plin de obstacole. E proba preferată de spectatori pentru că pot vedea fiecare mașină încercând în câteva minute să finalizeze traseul.

Tot duminică, înainte de premierea câștigătorilor, va avea loc extragerea biletului câștigător al tombolei, desemnarea celui care va pleca acasă cu mașina 4X4 urmând să se facă în direct pe pagina de Facebook a celor de la Off Road Max.

 

“Vom transmite live și pentru cei de acasă în fiecare zi a competiției, vom posta aproape tot, foto/video, pe https://www.offroadmax.ro/, însă vă invit la fața locului, să vedeți acest spectaculos sport în mijlocul naturii. Și să veniți să ne distrăm împreună!”, a completat Cristi Șuiu. Acesta a ținut să le mulțumească și partenerilor în organizarea Off Road Max Bucovina: Club CORP Piatra Neamț, Primăria Capu Câmpului, Romsilva și, nu în ultimul rând, Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mașină 4X4, Marele Premiu la tombola organizată la sfârșitul acestei săptămâni, la Off Road Max Bucovina.
 Vizualizări articol: 2190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O mașină 4X4, Marele Premiu la tombola organizată la sfârșitul acestei săptămâni, la Off Road Max Bucovina5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei