Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Eurovision rimează cu gazon!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, la orele serii, două evenimente aveau să se producă şi să ne dea, de atunci încoace, subiecte de interpretări, comentarii şi speculaţii: Festivalul-concurs Eurovision şi meciul FCSB de la Voluntari! Deşi întâmplările au avut loc la distanţă enormă una de cealaltă, totuşi ceva le leagă: cuvântul "fraudă" care totuşi, contextual, are semnificaţii diferite de la un loc la celălalt. La Torino, conform ştirilor năucitoare de la absolut toate televiziunile care ne-au informat asupra acestui caz, am furat... sau am fost furaţi! Sau... şi, şi!!! Adică mai întâi am furat sau mai întâi am fost furați. Însă după...? Dacă nu aveţi încredere în ce spun eu aici, n-aveţi decât să accesaţi net-ul şi să vedeţi ce înţelegeţi dintr-o ştire care începe cu "România furată la vot...", pentru că spre final să se spună că organizatorii au detectat o tentativă de fraudă la juriul românesc şi tocmai de aceea ni s-a anulat votul, care a fost înlocuit cu o bazaconie (ceva cu algoritm, voturi similare, din anii anteriori - ce mai, o îmbârligătura capentru fraierii canoi, numai canoi!). Azi, la 3 zile după, habar n-avem ce a fost, cum a fost, dacă şi cine pe cine a furat. Şi nici n-o să ştim vreodată!

Dincolo, la Voluntari, domnul preşedinte-antrenor-stăpân de sclavi Gigi Becali a fost furat de toată lumea: de arbitri, de jucătorii săi, de VAR-ul inexistent, de finu' Pandele! Ciudat e că în loc să înjure (pardon: să afurisească!) brigada de arbitri care i-a furat cele două puncte care teoretic îi puteau aduce titlul, dl Becali s-a pus cu armamentul din dotare pe... primarul Pandele, finul său, care cică ar fi luat bani de la Cluj ca să-l încurce pe el, Naşul Becali! Culmea e că dl Becali a plecat la bulău în cazul "Valiza" pentru bani duşi... invers!, adică la Cluj!

Sigur e că Eurovision-ul a fost câştigat, oarecum fraudulos, de Ucraina, iar titlul de campioană la fotbal în România, tot cam fraudulos, de CFR Cluj. Deci: la aceleaşi ore se fură şi pe gazon, şi la Eurovision. Dacă nu există, România trebuia inventată. De ce? Ca să nu mai fie tristeţe pe lume!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eurovision rimează cu gazon!.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Eurovision rimează cu gazon!3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei