Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 113 (8030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

9 – 15 mai 2022

Activități educaționale atractive, la Colegiul Silvic „Bucovina”

La Colegiul Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc nu există zi din săptămână în care să nu ne bucurăm de zeci de activități, care mai de care mai frumoase, mai provocatoare, creative și pline de inedit. Săptămâna 9-15 mai 2022 ne-a fost plină cu de toate, dar toate minunate.

Pe 13.05.2022, la școala noastră a avut loc un eveniment deosebit, lansarea cărții „Evadarea din iad”, semnată de domnul Tiberiu Avram, ziarist și scriitor, redactorul-șef al ziarului Monitorul de Suceava, cu prezența protagonistului cărții, domnul Vasile Bolohan. Au fost clipe tare emoționante. Copiii noștri au fost atât de prinși în povestea omului, că parcă nu s-au clintit și nici nu au clipit. Incredibilă experiența de viață a acestui om! O adevărată inspirație pentru noi toți. Ținem să vă mulțumim pe această cale că ne-ați ales, pentru a împărtăși cu noi emoțiile voastre.

Tot pe 13.05 2022, o echipă a Colegiului Silvic „Bucovina” a participat la cea de-a XXII-a ediție a Târgului Ofertelor Educaționale, eveniment desfășurat la Shopping City Suceava, unde aceștia au prezentat oferta școlii noastre pentru clasele a IX-a, învățământ de zi, după cum urmează: trei clase - tehnician în silvicultură și exploatări forestiere; o clasă – tehnician ecolog și protecția calității mediului; o clasă – tehnician în administrație; o clasă – tehnician în turism; o clasă tehnician în activități economice; o clasă învățământ profesional ospătar; o clasă învățământ profesional mecanic-auto.

Pentru învățământul seral, avem două clase de-a IX-a, ambele pe tehnician în silvicultură și exploatări forestiere, iar pentru învățământul postliceal, avem patru clase pe tehnician silvic.

Sunteți bineveniți să vă alăturați frumoasei noastre familii!

În ziua de 13 05.2022, pe lângă toate celelalte activități, Colegiul Silvic „Bucovina” și-a adus contribuția (prin participarea în calitate de arbitri) la concursul „Cel mai bun fasonator”, concurs organizat de Direcția Silvică Suceava. Felicitări domnilor profesori Claudiu Popescu, Cristian Barbu și Michaiel Piticar, precum și elevilor participanți la acest concurs.

Colegiul Silvic „Bucovina” a câștigat recent și Locul I la etapa județeană, calificându-se în etapa națională a concursului „Young People in European Forests - (YPEF), cel mai important concurs interactiv de educație forestieră din Europa. Felicitări elevilor noștri Iulian Andronicescu, Miruna Mîndrilă și Comarița Andrei, din clasa a XI-a.

Pe 14.05.2022, eleva Vaman Ana-Maria, coordonată de doamna profesor Anamaria Pauliuc, de la Colegiul Silvic „Bucovina”, a participat la Concursul „Modul economic de gândire”, concurs organizat la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, unde a câștigat o binemeritată Mențiune, pentru o prestație foarte bună.

Tot pe 14.05.2022, Colegiul Silvic „Bucovina” s-a bucurat să fie gazda Olimpiadei Județeane de Informatică, printr-o organizare impecabilă și o primire a oaspeților „ca la mama acasă”.

Perioada 9-15 mai  -  „Săptămâna egalității de șanse între femei și bărbați” la noi la școală „s-a lăsat” cu multe dezbateri între elevi, constructive, pe această temă. Ziua de 9 mai, cu tripla ei semnificație, a fost marcată de elevii noștri prin diferite activități adecvate acestor evenimente. „Uniți prin diversitate”, ne-am spus - 9 mai 1877- Proclamația de Stat a României; 9 mai 1945 - Sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa; 9 mai 1950 - Ministrul francez de externe, Robert Schuman, propunea un plan de colaborare economică între Franța și Germania (acest act este considerat ca fiind piatra de temelie a Uniunii Europene);

Iar de activitățile noastre de plantare, pe care le desfășurăm de la începutul primăverii, vă spunem doar atât: haideți cu noi! Împreună facem lumea mai bună!

Prof. Alina  Elena  Cuciurean, directorul Colegiului Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activități educaționale atractive, la Colegiul Silvic „Bucovina”.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activități educaționale atractive, la Colegiul Silvic „Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei