Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ajutor

Puteți face donații pentru refugiații ucraineni în cadrul campaniei umanitare lansate de Salvați Copiii – Filiala Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voluntarii Salvați Copiii – Filiala Suceava sunt de opt zile în mijlocul refugiaților ucraineni care au reușit să treacă granița în România, lăsând în urmă războiul. Atât refugiații ucraineni care se află în Vama Siret, cât și cei din taberele de refugiați amenajate în mai multe zone ale județului Suceava au nevoie în continuare de ajutor.

Voluntarii Salvați Copiii – Filiala Suceava au făcut o listă cu produsele de care au nevoie, în principal, refugiații: apă la 1 litru sau 0,5 l, lapte UHT, lenjerie de corp nouă, lenjerie damă, șosete, pungi pentru pus donații, Bepanthen baby, pături curate, haine de sezon (geci, șosete, pulovere groase, pantaloni de iarnă), pampers copii, mâncare pentru copii la borcan, cereale pentru copii, termosuri, pelerine de ploaie, biberoane, șervețele umede, absorbante, suzete etc.

„Fiecare refugiat are propriile nevoi, fără a avea resurse cu care să le acopere.

Pentru donații, noi vă așteptăm la sediul Organizației Salvați Copiii - Filiala Suceava, pe str. Armenească nr. 4, de luni până vineri, între orele 9:00 - 17:00, sau puteți dona în conturile deschise la BCR, Cont lei: IBAN , RO64RNCB0234023048700001, Cont Euro: RO58RNCB0234023048700012, Cod SWIFT BCR: RNCBROBU . Vă mulțumim că sunteți alături de noi în sprijinul refugiaților”, este mesajul transmis de reprezentanții Salvați Copiii.

De asemenea, dacă vreți să vă implicați ca voluntari la granița de pe teritoriul românesc, puteți să ajutați în calitate de șofer, spun voluntarii de la Salvați Copiii - Filiala Suceava. „Cum arată o zi în care ești voluntar-șofer? La începutul zilei, voluntarii Salvați Copiii și materialele-suport trebuie să ajungă din Suceava la Vama Siret. În continuarea zilei, prezența dumneavoastră este necesară, până la atingerea serii. Apoi, voluntarii noștri trebuie să ajungă înapoi în Suceava. Combustibilul este decontat pentru distanța parcursă, iar dacă doriți să vă implicați, vă rugăm să ne contactați: 0748 083 584. Pentru a reuși, avem nevoie și de ajutorul vostru”, spun voluntarii suceveni.

Valul de refugiați rămâne constant la Vama Siret, iar cei care vor ajunge în zilele următoare au nevoie de ajutor. Salvați Copiii România are de foarte mult timp un program în derulare pentru refugiați, care acum va fi extins, pentru a putea face față valului de refugiați din Ucraina, încercând să-i ajute pe cei care fug de ororile războiului și care vin spre noi cu speranță (https://www.salvaticopiii.ro/ce-facem/protectie/protecția-copiilor-refugiați). Puteți face donații direct în contul Organizației Salvați Copiii – Filiala Suceava, deschis la BCR, IBAN RO64RNCB0234023048700001, sau puteți dona direct la sediul Salvați Copiii - Filiala Suceava din municipiul Suceava, str. Armenească nr. 4, imediat după sediul Băncii Transilvania, care este puțin mai sus de fosta Autogară Suceava, transmit reprezentanții Salvați Copiii – Filiala Suceava, telefon 0230 525 559.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puteți face donații pentru refugiații ucraineni în cadrul campaniei umanitare lansate de Salvați Copiii – Filiala Suceava.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puteți face donații pentru refugiații ucraineni în cadrul campaniei umanitare lansate de Salvați Copiii – Filiala Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei